Od True Games Syndicate za 3 dni rusza ze zbiórką pieniędzy. Będziecie się angażować w zbiórkę? Pokładacie większe szanse na wzrost kursu na TGS (True Games Syndicate) czy codeaddict?
Osobiście uważam, że to TRUEGS zyska na tym najwięcej jeżeli chodzi o wzrost kursu bo i premiera gry w lutym, teraz ruszy kampania reklamowa wspierana właśnie jeszcze przez Raisemane (INC i codeaddict), pojawia się trailery i dalej pewnie demo. Widząc co się działo na Drago liczę na dużo.
W przypadku codeaddict nie wiem ile procent będzie kasować z każdej zbiórki? Oczywiście tutaj również trzymam kciuki żeby nam uroslo.
Jak to widzicie?
Cześć,
Zaangażuje się w zbiorke choćby dlatego, żeby zobaczyć jak to w praktyce będzie wyglądało.
Co do wzrostu kursu wg mnie krótkoterminowo więcej powinien zysakc True ale w długim terminie to Codeaddict powinien osiagac nowe szczyty.
Wynika to z faktu, że nie tylko True będzie (mam nadzieję) prowadziło kampanie na Raisemana.
Oby tylko dzięki True zainteresowanie platforma wystrzeliło.
Bo tak jak pisał Kszew - marketing jest mega ważny na początku działania i na prawdę wiele można zrobić dodatkowo żeby rynek poznał sama platformę jak i zasady jej funkcjonowania.
W marketing pewnie zaangażuje się także samo GPW bo Raisemana to pierwsza część ich GPW Private Marekt. Mocno kibicuję projektowi. Na samym początku uważam, że będzie prowadzona tylko jedna kampania. Ta dla True Games z grą Night Club od Sokoła. Dopiero w kolejnych dniach pojawia się kolejne kampanie. Posiadam akcje obu spółek i obie mocno zyskają na popularności.
GPW i marketing? nie bądźcie naiwni. GPW jest tu w roli monopolisty, jak koś liznołl podstawy marktingou to wie że w tim przypadku to GPW będzie tylko spijać śmietanke znikomym nakładem promocji. Oni dają przepustke na zarabianie i reszta musi sie martwić jak na tym sobie zarobić
Niech sobie spija śmietankę rozbudowując swój private market ale dzięki jej obecności/zgodzie/patronacie wielu może się przekonać, że Raisemana nie jest wydmuszka stworzona przez jakieś no name firmy.
Zgodzili się na to to pewnie zgodzą się na inne projekty INC
Firma powinna trochę zadbać o ux i prezentacje swojej platformy crowd bo to kuleje. Mogliby jakies mega odliczanie pokazać z fajna jakas grafika i dopiero jak wystartuje to progres zbiórki itp. Widać że ktoś ma parcie na terminy.