• Jest info Autor: ~Fantomas [109.173.155.*]
    Niestety jeszcze nie sprzedali. rozmowy trwają, mają plan na rok. Wspomnieli też o bacteriomicu natomiast ku mojemu zaskoczeniu ani słowa o statusie testów.

A, teorie ze jest deal i nie trzeba kasy z EBI można włożyć między bajki. Biorąc tańsze w q42021 i byc moze H12022.
    Info neutralne ale na tym etapie liczyłem na coś innego. To co, czekamy.kolejny rok. Na pocieszenie na lokacie oprocentowanie 0.5% więc smutku nie ma.
  • Re: Jest info Autor: ~mn [148.64.14.*]
    Czyli znowu zjazd do bazy 120, albo niżej. I tak od kółka do kółka,
  • Re: Jest info Autor: ~Zdezorientowany [5.184.102.*]
    > > Info neutralne ale na tym etapie liczyłem na coś innego. To co, czekamy.kolejny rok. Na pocieszenie na lokacie oprocentowanie 0.5% więc smutku nie ma.

Tak się nie ciesz, że smutku nie ma - jeszcze ci spadnie. I na lokacie zarobisz więcej...
    Z tego, co ja widzę, to jest tam w tym info po prostu zapowiedź emisji. Zapowiedź nie wprost, ale jest. I to jest przerąbane - znowu? Tylko kiedy... Oczywiście nic na razie nie wiadomo i ja też się nie do końca orientuję, nie wiem, co o tym myśleć.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.23.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest info Autor: ~paws [192.40.57.*]
    dali ESPI w piątek, żeby każdy mógł na spokojnie i chłodno przeczytać ESPI wraz z załącznikiem i przemyśleć swoje dalsze decyzje inwestycyjne
  • Re: Jest info Autor: ~yodyod [5.174.245.*]
    Ktoś, Ebi dostanie mnóstwo akcji scope za prawie darmo
[x]
SCPFL -0,68% 174,60 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.