Wpis wielkimi literami. Widać,że nie masz akcji i chcesz wywołać panikę chociaż ten lakoniczny raport niewiele mówi. Masakra, jakie to populistyczne! :)
Jesteśmy na takim poziomie i w takim momencie, że nikt bez powodu akcji nie odda. To espi jest bardzo lakoniczne, może oznaczać wiele rzeczy, wszystkie natomiast dotyczą długiego terminu, to nie są akcje na już. A tymczasem za tydzień szacunki za Q3. I to jest powód, że nikt już akcji nie oddaje.
inwestor strategiczny, no w końcu jakieś emocje nie żebym wywoływał do tablicy ale chętnie chciałbym poznać zdanie Pana Kuby bo moim zdaniem na plus,pozdrawiam :)
Czesc. Na kursie i wokol spolki niewiele sie ostatnio dzieje, nuda od dluzszego czasu. Tak jak kazdy i ja rozumiem ten komunikat na rozne sposoby. Ciezko z niego wyluskac cos konkretnego miedzy wierszami. Ta informacja moze byc pozytywna, ale nie umiemy tego przewidziec. Do tej pory nie mialem powodow by nie wierzyc w kompetencje zarzadu, czy zakladac dzialania na szkode akcjonariuszy. Plus ostatnie wyniki byly w mojej ocenie bardzo dobre. Jestem akcjonariuszem i jak kazdy musze brac rozne opcje pod uwage. Na to ze sytuacja potoczy sie inaczej niz bym chcial tez musze byc gotowy, tak jak na kazdej innej spolce. Zdecydowalem ze nie sprzedaje, ale tez nie dokupuje (jakis czas temu zrobilem zakupy na obecnych poziomach), trzymam i czekam na kolejne wyniki i komunikaty. Jak zawsze prosze nie traktujcie mojego wpisu jako porady jak dzialac, a raczej zachete by miec przygotowany plan na wiecej niz jeden scenariusz. Czesc.