Niestety w tej kapitalizacji jest sporo spółek które perspektywy mają kilka razy większe. Klabater miał szansę i dobry kalendarz wydawniczy ale wszystkie premiery zepsół. Zobaczcie sobie przykładowo Duality w tej samej kapitalizacji, a co przed nimi. Mimo wszystko akcji nikt za bardzo nie łyka. Tutaj może być tylko gorzej. Chyba że pokażą Bimbrowników. Tylko tyle czasu cisza o tej grze że nie wiadomo czy ona istnieje.
Osobiście mam nadzieję, że tutaj już gorzej nie będzie. Na Duality sam siedzę i widzę bardzo duży potencjał, choć kiedyś też tak myślałem o Klabaterze. W przypadku Duality nie do końca wiadomo co w spółce piszczy bo średni mają kontakt z akcjonariatem. Ciekawi mnie na przykład czemu większość premier mocno się odwlekła i na jakim etapie jest np taki ToT, który już jakiś czas temu miał mieć swoją premierę. Co więcej gra jest poza wishlistą. Wiem, że wszyscy siedzą tam pod Unholy, ale projekt dalej jest jedną niewiadomą.
No niestety na duality accident w wersji full poziomem zainteresowania ociera się o cyrk. W najbliższym czasie raczej małe szanse żeby tam coś ruszyło.
Zupełnie nie ma porównania. Accident zwrócił się jeszcze będąc w early access. Grę czeka jeszcze wydanie konsolowe a poza tym, na gotowej mechanice zrobią Plane Accident i Save Yourself! Myślę, że od przyszłego roku na Duality zacznie się coś więcej dziać jak pojawią się kolejne tytuły i dodatkowe materiały z Unholy.
Jak dla mnie to jest naplucie w twarz. Członek zarządu sprzedaje 85tys akcji i bierze w emisji akcje po 3zł. Niech się udławią tym lock-upem. Dla mnie spółka jest skreślona mimo, że miałem ją na radarze.