Mam 200 k tego papiera ze średnią,1,5 no i nie mogę się doczekać aż będzie wybicie na ten poziom i wyjdę z tego na 0 . Bedzie takie wybicie czy czekać nie ma sensu czekac ?
Wyskakuj. A za kilka miesięcy wyskoczysz również z dachu wieżowca nie mogąc się pogodzić z pierwszym skokiem:) marazm wk… ale wychodzić przed ogłoszeniem czym jest projekt W i projekt O jak już się tyle wytrzymało to moim skromnym zdaniem nienajlepszy pomysł:) stracić zawsze zdążysz jakby co
Potem zastanów się, czy coś się zmieniło in minus (nie piszę o kursie, a sytuacji w spółce)
Jeśli uznasz, że jest źle, wtedy rozważ wyjście
Strata przyda Ci się na koniec roku
Jeśli jednak spółka nie zawiodła oczekiwań (nie licząc kursu), to może warto zostać
Czekasz już dosyć długo, połączenie w końcu nastąpi (tak, może to być "jutro" albo za miesiąc), projekty związane z grami są kontynuowane...
.
Nie jestem najszczesliwszym akcjonariuszem Avatrixa, ale obietnica "szczęścia" nie została niczym przeslonieta.
.
Nie namawiam, byś robił to co ja, ale... Jestem b.bezpiecznym/ostroznym leszczem
Pływam mdzy rekinami i zawsze "coś skapnie"
Cierpliwość jest jedną z cnót. Wśród ludzi zdarza się rzadko. I choćbyś szczęścia miał w bród, nigdy nie znajdziesz jej w paczce