• Pytanie Autor: ~Leon [94.254.185.*]
    Czy warto to brać po 2 zeta, myślę że mógłbym zainwestować z 5000 zł. Proszę o merytoryczne wypowiedzi. Mogę zakopać akcje na jakiś rok.
  • Re: Pytanie Autor: ~Gracz85 [5.173.249.*]
    A widzisz kolego ja się zastanawiam nad tym samym słuchałeś dziś Marcina Podlackiego..? Ja myślę że poczekam aż klepnie dno i kupię za 10 może 15k i też zapomnę na rok
  • Re: Pytanie Autor: ~Through [89.64.45.*]
    Tylko co bedzie dnem?
  • Re: Pytanie Autor: ~Leon [5.173.123.*]
    Tego nie wie nikt ale myślę że będzie z tego niezły zarobek. Że odbije to jest pewne tylko czy od 1, 2.
  • Re: Pytanie Autor: ~Through [31.0.44.*]
    Niestety nie masz żadnej pewności że odbije. Scenariusz w którym columbus mniej lub bardziej legalnie wchłania projekty i pracowników (to już zrobił) nexity a później doprowadzają do upadłości jest jak najbardziej realny.
  • Re: Pytanie Autor: ~Gracz85 [85.221.163.*]
    A co z 70% akcji które są w rękach grubych ??
    Ale ci grubi mają udziały i w nexity i w columbusie
  • Re: Pytanie Autor: ~Adam [46.204.3.*]
    A może Columbus elit tu wprowadza napewno January nie zrezygnuje z spółki bo to główny parkiet
    Rozwiniesz trochę myśl, bo nie bardzo rozumiem ?
  • Re: Pytanie Autor: ~Gracz85 [85.221.163.*]
    Panowie jeżeli wiście na haku to są dwie opcje albo realizacja i strata albo czekać ale jeżeli myślicie o wejściu to tak ryzyko spore ale tu już jest tanio a może być taniej bo dno sprzed kilku lat jest tu na poziomie 0,40 i nawet kupując za 50gr można tu wtopić ale jest druga strona medalu iż znów ktoś sztucznie zacznie pompować kurs ( Tak tak jest to tylko i wyłącznie spółka spekulacyjna ale takie zawsze mają największe wzrosty jak i spadki ) to będą tu w krótkim terminie jakieś kosmiczne wzrosty pokroju ZEPAKA czy Getin warto czekać i uważnie obserwować bo dziś ktoś kupił za 4tyś i podbił kurs o 3% jak się zacznie to nie można tego przegapić .
  • Re: Pytanie Autor: ~Adam [46.204.3.*]
    A mianowicie ze szroty przez które jr wprowadza spółki są więcej warte niż Nexity, jeśli nawet Nexity nie wypali to wprowadzi tu coś innego nie zrezygnuje z spółki która jest notowana na głównym parkiecie
  • Re: Pytanie Autor: ~Górnik [89.64.69.*]
    Sprzedadzą drobnym i tyle
  • Re: Pytanie Autor: ~Chyba [46.174.3.*]
    Dokladnie, po 3zl, potem 2 itd.
  • Re: Pytanie Autor: ~ZielonyDawid [5.173.27.*]
    Jutro bedzie piekna podaz
  • Re: PytanieLeon Autor: ~Leon [94.232.36.*]
    Chętnie przytulę już raz zarobiłem dobrze z Ciszewskim jak byłem na pokładzie Columbusa od 8 ziko.
  • Re: Pytanie Autor: ~Ozen [51.79.167.*]
    Wiadomo było w piątek i był popyt, dlaczego akurat jutro? Na czym taka podaż miałaby się opierać? Na jakimś trzeciorzędnym tekściku i gdybaniu?
  • Re: Pytanie Autor: ~Górnik [89.64.69.*]
    Może 10 groszy
[x]
NEXITY -5,36% 2,12 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.