A widzisz kolego ja się zastanawiam nad tym samym słuchałeś dziś Marcina Podlackiego..? Ja myślę że poczekam aż klepnie dno i kupię za 10 może 15k i też zapomnę na rok
Niestety nie masz żadnej pewności że odbije. Scenariusz w którym columbus mniej lub bardziej legalnie wchłania projekty i pracowników (to już zrobił) nexity a później doprowadzają do upadłości jest jak najbardziej realny.
Panowie jeżeli wiście na haku to są dwie opcje albo realizacja i strata albo czekać ale jeżeli myślicie o wejściu to tak ryzyko spore ale tu już jest tanio a może być taniej bo dno sprzed kilku lat jest tu na poziomie 0,40 i nawet kupując za 50gr można tu wtopić ale jest druga strona medalu iż znów ktoś sztucznie zacznie pompować kurs ( Tak tak jest to tylko i wyłącznie spółka spekulacyjna ale takie zawsze mają największe wzrosty jak i spadki ) to będą tu w krótkim terminie jakieś kosmiczne wzrosty pokroju ZEPAKA czy Getin warto czekać i uważnie obserwować bo dziś ktoś kupił za 4tyś i podbił kurs o 3% jak się zacznie to nie można tego przegapić .
A mianowicie ze szroty przez które jr wprowadza spółki są więcej warte niż Nexity, jeśli nawet Nexity nie wypali to wprowadzi tu coś innego nie zrezygnuje z spółki która jest notowana na głównym parkiecie