Spokojnie- sprawdzili czy są stopy i mieli ochotę pokazać kto tu rządzi .Po sesji to każdy odważny w osądach zwłaszcza jak jakiś domorosły analityk "wywróży -20 %".Jak było -6 % to była cisza i ściskanie zwieraczy-jak się momentalnie "zrobiło" + 13,. to już niektórym korki strzelały chyba od szampana .DD juz bylo zrobione pod Columbus Elite (tak powiedział JC) -Zieliński stwierdził na konferencji 19 04,że to było wstępne DD i ta spółka została wybrana do połączenia z saule.Nastepnie jest robione znowu DD . CZYLI znowu jest robone to samo z uwagą że są zalecenia pokontrolne .30 pewnie powiedzą że przedłużą termin połączenia do końca roku -ale którego ?
Trzymając się terminologii " klasyka gatunku " (D . Ziel. )prawdopodobnie ,chyba ,jak tylko sądy zatwierdzą ,nie widać żadnych zagrożeń , a jakby było coś nie tak,to zaraz wypuszcza espi -bo taki przecież mają obowiązek.Jak byś poszedł do szpitala i przed operacją usłyszał -operacja się prawdopodobnie uda- a jak by coś poszło nie tak to przecież wyraził pan zgodę i się podpisał.
W poprzednim wpisie zapomniałem o hicie z konferencji 19 04 21.KONCÓWKA TRANSMISJI ,dzwięk taki , że trudno zrozumieć wypowiedż DZ cyt. " jeżeli będziemy pewni na 100 % ,że to się wydarzy " .Chyba sam ceo Columbusa nie jest pewny tego dealu.Dla mnie tą konferencją "spalili" papier.Kurs akcji po takim hicie jak SAULE powinien eksplodować a poszedł na 2 widlach do dołu.Ja uważam ze nic z tego nie będzie -chyba jedyny na tym forum.