3 fala może być wydłużona. Jak byłaby wydłużona to bliżej 9. No ale powtarzam to tylko teoria AT. Nie dość, że AT sprawdza się z pewnym prawdopodobieństwem to jeszcze mamy tu NC o zmniejszonej aktywności.
Dnia 2021-09-23 o godz. 20:08 ~Yeti napisał(a): > Czy przewidywałeś że nagle pojawi się taki wzrost jak ostatnio?
Nie. Przy tak małej kapitalizacji nawet jedna w miare majętna osoba może zrobić duży ruch. Jedyne co to widzieliśmy długą konsolidację (ponad rok) co przy wybiciu dawało szanse na duży ruch.
Moim zdaniem, biorąc pod uwagę raczej pewną realizacje planów Spółki, o których pisałem na sąsiednim wątku, miejscem kursu jest poziom ok 10 zł wzwyż. Weźmy pod uwagę ilość akcji w obrocie tj. 2.680.000. W rękach drobnych jest ok. 1.680.000 zł, a moim zdaniem, biorąc pod uwagę wolumen od początku września mniej. Wycena Spółki przy wartości akcji na poziomie 10 zł to 26.800.000 zł Dużo??? Gdyby to co wydarzyło się w poniedziałek i we wtorek to tylko spekulacyjna podbitka, to tak jak szybko wzrosło, tak szybko kurs opadłby do poziomu 3 zł. Jest powyżej 4 zł i to moim zdaniem pokazuje, że po krótkim odpoczynku marsz na północ jest bardzo możliwy. a dlaczego to polecam lekturę z poniższego linku.
Ja myślę, ze oczywiście masa jest ludzi, którzy zrobili kółko i uciekli przy korekcie, ale sporo doszło nowych akcjonariuszy jak ja- dzięki podbitce dowiedziałam się o spółce, przeanalizowałam, że warto wejść i zostać na dłużej, bo perspektywy na wzrosty i ciągły rozwój są przekonujące, także witam na pokładzie :)
Jeśli spółka nie zawodzi to nie mam problemu, żeby się z nią związać na dłużej, ludzi kupujący rozwijającą się spółkę często spektakularne efekty widzą po latach także tak samo nie ma co się zadowalać kilkoma procentami up jak i uciekać przy korekcie