• !UWAGA! Autor: ~Marc [194.4.61.*]
    Polski producent stacji ładowania samochodów elektrycznych
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Janko [5.173.248.*]
    Dlatego ktoś skupywał.
    Zaraz się okaże, że wygrali przetarg na instalacje i będzie ogoeń!
  • Re: !UWAGA! Autor: ~lolek [77.112.190.*]
    Tak właśnie będzie. Kto zostanie bez akcji ten straci dużo
  • Re: !UWAGA! Autor: ~etg [31.2.54.*]
    co wy z tym polskim producentem?
    Z tego co wiem to Relpol ma w ofercie ładowarki do samochodów elektrycznych...
    Przeczytaj sobie od kiedy Elzab ma już w swojej ofercie ładowarki jesteś niedoinformowany w tym temacie
    Dzisiejszy artykuł jest o tym że Elzab wchodzi mocno na rynek z ładowarką do samochodów
  • Re: !UWAGA! Autor: ~nelor [31.60.93.*]
    Słyszałem lepsze info. KGHM buduje atomówki, które będą sterowane urządzeniami i oprogramowaniem elzabu. Niedługo zamiast nie ekologicznej fotowoltaiki będą kieszonkowe atomówki na każdym podwórku, a wszystko z urządzeniami elzabu.
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Zajebist21 [5.173.249.*]
    https://www.wnp.pl/energetyka/elzab-chce-mocno-wejsc-na-rynek-ladowarek-do-samochodow-elektrycznych,494980.html
    https://www.wnp.pl/motoryzacja/w-polsce-bedzie-ponad-150-tys-punktow-ladowania,494345.html
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Wojtek [77.112.190.*]
    Przd Elzabem jest przyszłość zawsze po latach chudych przychodzą tłuste a Elzab ma potencjał na który pracował przez lata
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Zenek [5.173.32.*]
    Swarzędz (fabryka mebli -dla niezorientowany h) tez miał przyszłość i potencjał na który pracował latami i gdzie jest? Takich spółek z widokami było wiele i dziś nie ma . Tak wiec to śmieszny argument - przedszkolaka
    Wszystkie oszczędności w meblach???
    Swarzędz? Jakie widoki ???? O czym ty mówisz????? Hahahahha
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Zenek [5.173.32.*]
    A ja chce mocno wejść na rynek gpw i chce mocno mocno chce wejść na rynek dow jones
  • Re: !UWAGA! Autor: ~big [213.134.168.*]
    Ile dni jesteś na giełdzie -widać że nie masz o niej bladego pojęcia.
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Waldek [78.8.49.*]
    Znowu ty harcerzyku- fajtłapo ,w krotkich spodenkach ,nie wspominajac o lukach w wyksztalceniu :)
    Pajace i pajacyki to domena teatru lalek paniał ?
    Zbieraj sie safanduło na leżaczek i nie przeszkadzaj dorosłym w powaznej grze !:)))
  • Re: !UWAGA! Autor: ~nelor [31.60.82.*]
    :-)))))))
    Wielce utalentowany, wykształcony piękny i w długich spodniach poważny graczu......
    Spółki w które inwestujesz świadczą o twojej inteligencji i zrozumieniu rynku więc jeśli utopiles w meblach i elzabach to gratulacje hehehe hahaha uhuhu uwielbiam to forum błaznów nie brakuje
    Ty nie prowadziłeś kiedyś "śmiechu warte" ???
    Dorosły i poważny ja pier......... :)))))
  • Re: !UWAGA! Autor: ~Waldek [78.8.49.*]
    Myslisz ,ze jak napiszesz coś pozytywnego o spolce Elzab , tu na watku bankiera, i wielokrotnie powtorzysz to kurs ruszy ,a spolka zainteresuje graczy (?) ,to jest miara twojego braku doswiadczenia ptysiu i niewystarczajacego do gry IQ . (masz pewnie nie wiecej jak 26 lat i nie mam przekonania czy IQ siega do tego poziomu :))) )
    A poslugiwanie sie takim nickiem "zajebist21" nomen omen dopelnia obrazu giełdowego szczyla (czytaj małoletniego ciamajdy :)

• Re: !UWAGA! Autor: ~Zajebist21 [5.173.252.*]
    Jesteś najlepszy!!!! Buhuahahahha uwielbiam Cię!!!!
    Sądzisz że w Niku umieścił bym swój wiek?
    21 bardziej pasuje do twojego IQ niż do mojego wieku!!!!!
    Ale koleś.....
    Muszę zmienić nick na 201 ciekawe co wtedy
    Powiem mojej że szukam nowszego modelu bo nie pasujemy do siebie heheh
    A propos tymi wyzwiskami i ubliżaniem potwierdzasz swoją wysoką inteligencję i dorosłość BRAWO TY !!!!!!!!!
[x]
ELZAB -0,52% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.