• Technika Autor: ~dominik [5.173.8.*]
    SMA100 i dolna linia kanału wzrostowego aż trzeszczą. Napór trwa dziś i od wtorku. Jak pójdzie to wsparcie to pozamiatane. Problem w tym, że niedawny wzrost zatrzymał się dokładnie na poziomie 0,618 zniesienia marcowej wyprzedaży, co wskazuje jaki trend jest dominujący tu w długim terminie. W średnim mamy kanał wzrostowy, ale słabość notowań przy jego dolnym ograniczeniu karze uważać. Problem w tym, że to nie papier na którym wolno ustawiać stopy, a nawet bez nich nie byłoby komu oddać. Z drugiej strony kolejki chętnych aby oddawać po 29 i niżej nie ma, tyle że to trochę za mało by myśleć o kolejnym podejściu pod górne ograniczeniu kanału, o ruchu na 41 nie mówiąc.
    Mam świadomość, że tu wszyscy akumulują, mają czas i pieniądze, ale mi właśnie to drugie się dziś skończyło (250 szt dziś moje), a co do pierwszego to jestem sceptyczny, że mam drugie życie w rezerwie. Pozdrawiam.
  • Re: Technika Autor: ~Hahah [46.204.23.*]
    O widzę że koledzy trochę pomogli
  • Re: Technika Autor: ~AtlasAnusow [37.30.19.*]
    Szanowny Panie Prezesie ile zakazen dziennie jest potrzebne (o ile w ogole od tego to zalezy) zeby ruszyc tego mula na polnoc? 5k? 10k? 50k?
  • Re: Technika Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Teraz toś mi Dominik szczerze zaimponował merytorycznym wpisem.
  • Re: Technika Autor: ~Zonk [37.47.58.*]
    Czar prysł jak bańka mydlana
  • Re: Technika Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    stówa nie trzeszczy ale SMA50 i owszem - jutrzejszy dzień może być ważny i przynieść jakieś rozstrzygnięcie, ja powalczę :)
[x]
GENXONE 4,44% 6,12 2025-09-25 16:40:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.