• Połączenie Autor: ~Dominik [83.30.237.*]
    Ludzie co Wy tak się gorączkujecie i siejecie zamęt. Jeśli temat byłby stracony to już dawno musieliby puścić info. Z jakiej okazji zmienili nazwę Na Clc Elite. Proszę nie trolujcie tylko dajcie ludziom spokojnie poczekać na rozwój wydarzeń
  • Re: Połączenie Autor: ~Dc [217.96.247.*]
    No z jakiej okazji zmienili? Brnij dalej. Ano z takiej, że zanim była mowa o Saule to przez Blu miał wejść właśnie Elite. Niby miał bo Styczeń nagle stwierdził że Elit sobie poczeka bo wejdzie Saule. I tak oficjalnie była aż tu nagle bum, zmiana nazwy z Blu na elite. Bez info, espi, nic. Więc wrzawa i po 2,3 dniach espi tlumaczące że zmiana nazwy to niedopatrzenie i następstwo działań z czasów gdy nie myślano o wejściu Saule tylko elite i pochopnie złożono wnioski o zmianę nazwy, a złożono te wnioski bo elite już wchodzilo już jedna noga było w Blu ale nagle nastąpił zwrot na rzecz Saule A elite miał czekać.
  • Re: Połączenie Autor: ~blebleble [89.76.234.*]
    To już było mówione wielokrotnie, Jeśli Saule nie wejdzie przez Blu na giełdę to musi pójść ESPI. Póki co nie ma żadnego ESPI, a January I Dawid kilkukrotnie mówili, ze nie ma żadnych blokerów przed połączeniem.
    Ok tylko nie dopowiadajcie sobie, że dlatego zmieniono nazwę na Elite aby Saulom było łatwiej. Albo że to ma cokolwiek wspólnego.
  • Re: Połączenie Autor: ~blebleble [89.76.234.*]
    Jasne, ze nie :) Dlaczego zmiana nazwy z Blu na Elite miałaby ułatwić połączenie? Generalnie, dlaczego zmiana nazwy z Blu na inną miałaby mieć jakiekolwiek znaczenia?
    No wlasnie tego chciałem dowiedzieć się od autora wątku
  • Re: Połączenie Autor: ~jałówka [95.49.59.*]
    Zapewne nie było też blokerów przed dopięciem poprzedniej umowy inwestycyjnej... Ale jak widać można się z takich rzeczy wycofać. Ale zmiana nazwy przyklepana to i już nie Blu a Columbus Elite. Dla mnie żenada.
    De facto od ESPI o due dilu w połowie czerwca nic się nie wydarzyło. Czemu tyle to trwa? Naganiacze cisną na najbliższe walne. Tylko, że zgodnie z projektami uchwał to tam nic się nie wydarzy poza zmianą w RN. Nie sądzę żeby ktoś z obecnych właścicieli Saule tam wszedł, bo oni jak się domyślam mają być osobami zarządzającymi spółką po ewentualnej transakcji. Ja bym tak to widział. Ale może się mylę?
    No ale tyle wiem co zjem. W sumie to nikt nic konkretnego nie wie.
    A i uwaga dla sporządzającego raporty ESPI Blu / C Elite: due diligence pisze się przez jedno "l". Czyli due diligence, a nie due dilligence.
    Nie ma za co.
  • Re: Połączenie Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Własciwie to poszły 2 espi o 2 NWZA (1) columus elite global i(2) blumerang -mają się odbyć dwa walne -znów niezdecydowanie.
  • Re: Połączenie Autor: ~nogi [83.2.50.*]

> De facto od ESPI o due dilu w połowie czerwca nic się nie wydarzyło. Czemu tyle to trwa?

Serio orle?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLUMERANG-INVESTORS-S-A-Zakonczenie-przez-Saule-S-A-due-dilligence-Emitenta-z-wynikiem-pozytywnym-8135964.html

Ale że co? Przecież napisałem, że od połowy czerwca, po tym ESPI, które przytoczyłeś, nic się nie wydarzyło.
  • Re: Połączenie Autor: ~nogi [83.2.50.*]
    To przepraszam, zrozumiałem że negujesz zakończenie DD, jest tu taki, który tak sądzi/sądził - chodzi o ~aw
    A to ja Ciebie też przepraszam :D
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.