chce skupić maksymalnie dużo poniżej 3,60. każdą ilość, ale jak najtaniej. wzrost kursu jest mu nie na rękę. chce przejąć jak najwięcej akcji jak najtaniej. inwestuje długoterminowo.
W nieskończoność też kursu nie utrzyma na danym poziomie. Przez ostatni ponad miesiąc było 3,5-3,6. Sporo akcji się przewaliło na tym poziomie i może już brakować chętnych by oddawać tak nisko. Możliwe że powoli zaczyna ruszać schodek wyżej, na poziom 3,7-3,8.
Dnia 2021-09-23 o godz. 11:47 ~Szafa napisał(a): > chce skupić maksymalnie dużo poniżej 3,60. każdą ilość, ale jak najtaniej. > wzrost kursu jest mu nie na rękę. chce przejąć jak najwięcej akcji jak najtaniej. inwestuje długoterminowo.
małymi schodkami znacznie lepiej niż jednodniowa dzida. zresztą kurs dziś jednak ruszył, mimo blokady.
też tak myślę. gruby nie jest już w stanie zapobiec wzrostowi kursu. za duży obrót się ujawnił, za tania spółka. no i drobnica wypadła z akcji kiedy była cofka na rynku. wytrwali zostali. kierunek jest jeden
A kto inny sprzedaję od 3 miesięcy Quercus parasolowy w ostatnim komunikacie ponad 1,5 miesiąca temu zeszedł poniżej 5% i mógł zejść już do zera bo Prezes odwołał mu dwóch członków RN .Teraz nie musi informować a każdy inny większy nie dawał komunikatu a mają powyżej 5 % .
raport co najwyżej przeciętny, rynek reaguje negatywnie, a jednak jeszcze nie ma 2 godzin sesji i obrót 1,3 mln zł. o co chodzi? ktoś szeroko nadstawia worek na poziomie 3,6 zł. tylko po co to robi?
Dnia 2021-09-28 o godz. 10:49 ~olaf napisał(a): > raport co najwyżej przeciętny, rynek reaguje negatywnie, a jednak jeszcze nie ma 2 godzin sesji i obrót 1,3 mln zł. > o co chodzi? > ktoś szeroko nadstawia worek na poziomie 3,6 zł. > tylko po co to robi?
jak dla mnie nie wszystko zostało w raporcie napisane. Pachnie mi tu jakims ESPI w niedalekiej przyszłości, może przekroczenie na spadku? Spekuluję, ale obrót prawie 1,4mln w krótkim czasie robi swoje.