wyobraź sobie tylko taką sytuację - wziął kasę po 0,40 i poszedł wprost do salonu. Teraz - wsiada w świeżo pachnące auto, skóry, lakier metalic, alu felgi. Przekręca kluczyk i słyszy pomruk 52KM, włącza radio i z 2W głośników dobywa się Bohemian Rapsody ... za płotem salonu czeka elegancka kobieta w futrze, na wysokich szpilkach, wsiada i natychmiast w aucie czuć wodę kwiatową (premium). Gość jedzie ...jest coraz dalej z naszą kasą, bo my nie sprzedaliśmy na górce!
k... jak tak dalej to będziemy stać w tych kożuchach i grzać się przy koksownikach, a gość z panią będą już w hotelu (z ciepłą wodą).
ponownie spadło na 20 gr - nie jest dobrze (-47,8%) czyżby nam przyszło zasuwać 'pieszkom' -;( podczas gdy inni krezusi odjechali mesiami pozbywając się waloru po 40 gr? Inni, mając marzenia na poziomie 10 zł i ..realnie widzą tę kasę, a działa to tak jak środki halucynogenne, więc wręcz fizycznie czują zapach tych wielkich pieniędzy. K... tylko my nic nie odczuwamy, ani bogactwa, ani wielkich zysków z inwestycji w ten koncern. Poszedł ostatnio, wieczorem, by nikt nie wiedział, popatrzeć przez szybą salonu samochodowego, na nowe auta - mówię wam - lśnią!
Ger zgadzam się z tobą jak sprzedasz te 1700 akcji po 10 zł to wyjedziesz z salonu kia za salonem będzie czekała Ukrainka masz też drugą opcję Afganistanka lub syryjka wsiadajcie do auta i jedziecie do domku drewnianego w lesie-)
oby, oby ... na razie to wygląda fatalnie, bez wozu ciężko, bo autobusem raz jechałem na podryw i nie wyszło A jaki model KIA, no i to raczej na nówkę nie wystarczy? Ważne by była muzyka
no nie wiem, jak autobus ma ogrzewanie, to moze i by szło...sam nie wiem. W Rosji papachy i kożuchy nawet z niepranej wełny - ale mamy embargo, nord streem 2 i generalne GOLAB wpadł w potrzask geopolityki - tak to wygląda. Gdyby nie to jechalibyśmy już pięknym mesiem ...ehhh
Zimno a w Rosji to już wogole kożuchy kocyki w cenie zamiast 15 zł za akcje to jeszcze spadło z 40 gr .?może jak buffet germana by kupil parę mln to byłyby jaja
Mim zdanie ktoś zbierał po 20 gr i wyszło mu 24 tys teraz chce sprzedać po 34 gr gorzej jak sprzeda i wystrzeli na 3zl komunikatem i nawet brali po 40 gr