TOM pytanie do Ciebie, jak to widzisz po połączeniu? Bo narazie to nawet nie chcę wchodzić na rachunek, ponieważ mam średnia 8,7 i nie chce żeby mnie w oczy kolilo :)
Średnia całkiem dobra ..,
Sheepyard musi zbudować fundamenty , zwiększyć przychody itd. zapewne wszystko się uda , ale potrzeba czasu. Emisja nowych akcji będzie tylko dla obecnych udziałowców , wiec nikt nie zasypie rynku … jakikolwiek handel będzie odbywał się na umowę … Akcji Boa jest mało , wiec łatwo będzie wywindować kurs. W lutym 2020 TKO było 100 zł. (Przez chwilę)
Liczę że kurs w najlepszych momentach będzie oscylował w przedziale 20 - 60 zł ale to jeszcze trochę potrwa
Trochę potrwa ? Pewnie dalej fix , więc możecie zapomnieć o normalnym handlu i kiszonka do końca roku. Na początek to musza oddać akcje niecierpliwi, którzy nabrali towaru po 12,10,Z początkiem października będą oddawać po 4 ci co nabrali po 8-7, bo liczyli na szybki zarobek.
Poczekamy zobaczymy widać że sheepyard coś robi za kilka dni już kolejna gierka do pobrania a za miesiąc kolejna, ważne że się dzieje :) co do tych co mają oddawać to myślę że już pooddawali mi to bardziej wygląda na blokadę kursu na tym poziomie ale to tylko mój punkt widzenia
Pamiętajcie tylko o jednym że na OML były miliony akcji a tutaj realny FF może być na poziomie 100-200 k akcji więc mogą tu zrobić co chcą. Wystarczy że jedna z ich produkcji załapie i papier będzie fruwał w niebiosach. Proponuję kupić kilka kilo i zakopać i poczekać na wiosenne plony.
Tylko po co powiedz mi miał by tak wystrzelić kurs? Przy tej ilości akcji co mają rozdać kapitalizacja będzie ogromna zdajesz sobie sprawę jakie muszą być przychody i zyski żeby taki wystrzał się utrzymał?
Czy tylko biadolisz?
Życzę im jak najlepiej ale bądźmy realistami sam posiadam nie mały pakiet ale jak to się rozwinie czas pokaże
Pozdrawiam
Coś towarzystwo ucichło a Boa już pewnie kończy sprzedawać swój papier. Niech robią Squid Game na mobilki to wtedy dopiero będzie szał ciał.Kiedy zmiana nazwy? Straszenie ociężale to idzie, widać że Atrur i January już nie ogarniają tych tematów.