• Hossa węglowa Autor: ~Lis [31.0.40.*]
    Spółki węglowe po 8-9% w górę, a tu c.wele blokują kurs!!!! Trzeba było za miesiąc tutaj wejść... Masakra!!!
  • Re: Hossa węglowa Autor: ~Robinson [5.173.152.*]
    mamie do rękawa się wypłacz, co za miernota intelektualną
  • Re: Hossa węglowa Autor: ~Lis [31.0.40.*]
    Sam jesteś miernota intelektualna, zapewne na smyczy i na garnuszku mafiji!
  • Re: Hossa węglowa Autor: ~Kar [185.241.198.*]
    Człowiek wchodzi na forum i tylko ten Lis. Jęczy i jęczy. Wypłacz się chłopie komuś bliskiemu bo marudzisz co godzinę.
    Lisku ty we mnie kamieniem, a ja tobie polecę bardzo dobrą książkę żebyś się nie nudził i nie myślał że ktoś robi tobie pod górę
    "W transie inwestowania" Mark Douglas
    ostrzegam książka może cię odmienić na dobre
    Dawno niczego nie czytałem, więc sprawdzę to... Oczywiście, że sam jestem kowalem swojego losu... Jak się uwolnie od famuru to zmienię strategie zdecydowanie
  • Re: Hossa węglowa Autor: ~Samsung [37.30.32.*]
    Hossa węglowa sentyment i Bogdanka trzy cyferki także jest jeszcze miejsce i czas na zajęcie pozycji
    Po co wchodziłeś w spółkę skoro nic o niej nie wiesz? Jeżeli próbujesz grać na krótko to tylko na bardzo płynnych spółkach.
    No dobra, a teraz już się nie mazgaj albo sprzedaj ze strata albo cierpliwie czekaj
    Spółkę znam bardzo dobrze, dlatego wszedłem, bo wiem, ze jest warta sporo więcej, ale nie wiedziałem, ze tu rządzi mafija... Czekam, do świąt może coś się zmieni... Powodzenia wszystkim!
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.