Jeżeli rok temu wiedziałeś o komornikach, to dlaczego nie pisałeś o tym jak kurs był 70 gr? Natomiast gdy kurs wynosi 30 gr piszesz o tym kilka razy dziennie? Czyżbys był manipulantem?
Jak byś miał rozum I czytać umiał koleś pisał że nie miał nie ma akcji.
Koleś nie gra na giełdzie więc co z tej info ze było po 0.70gr?
Myslisz trochę?
Teraz go umoczyli to pisze.
Zaklinacie rzeczywistość od 0.50 jak tu jestem że to spółka miód malina.
Dramat.
Dnia 2021-09-22 o godz. 22:19 ~Kuki napisał(a): > Jak byś miał rozum I czytać umiał koleś pisa
Oj Korki, Korki.
Ile jeszcze akcji chcesz dokupić? :))
Tylko nie pisz, że cię to nie interesuje. Nikt normalny nie zaglądałby tutaj bez powodu. Są ciekawsze rzeczy do roboty w życiu. :))
Nie pisałeś tutaj jakieś 3 lata temu jako `kolo`? Koleś miał dokładnie taką samą taktykę. Na koniec pochwalił się, że sprzedał akcje, których rzekomo wcześniej nie miał i jakoś niedługo później zniknął. :))
Wyjaśniałem już to wcześniej dlaczego tu jestem. Ale proszę bardzo...
Obserwator i reszta naganiali na innych spółkach na plg zasmiecajac fora. Z doświadczenia wiem że umoczyli wiele osób.
Dla przestrzegania i upewnienia się ze ludzie nie odkupili akcji po 0.60-0.70 od nich i nie zostaną na hakach istrzebalem ze to wałek znając spółkę. Faktem jest ze jestem z Olsztyna i wiem jak oni działają.
Straszyli mnie knf etc etc. Nic się nie stało a na 2 dzień spoldzielnia zniknęła.
Dlatego zaglądam tutaj czasami z powodu wątków ot tyle.
Rzeczywiście patrząc na Twoje podejście to będąc dobrym człowiekiem powinienem dać możliwość umorzenia inwestorom bo w sumie ktoś musi straci zeby ktoś zarobil. Tak, ale nie w taki sposób.
Są cegły, pustaki, żwir, cement.
Nie łapiesz, się nawet w żadna kategorie.
Dlaczego ktoś ma wisieć na haku?
Po prostu mowie jak jest.
Tak, Samarytanin, Pan Samarytanin dla Ciebie.