nikt tego nawet kijem nie chce ruszyć. Zero obrotow, zero informacji z spółki. Po co to trzymać na gpw. Takie spólki powinny być wywalane z gieldy,żeby ludzi nie narażać na straty.
W przyszłym tygodniu już będą obroty,papier mocny,poniżej 2zł raczej nie ma mowy aby zeszło,także spokojnie i cierpliwości.Dziś nastało badanie jak papier się zachowa i moim zdaniem jest mocny.Dla mnie jest to sygnał,że cena pójdzie do góry, pozdrawiam...
Nie trzeba się denerwować i wywalać spółkę z GPW tylko inwestować w spółki które zarabiają i już mają mocne wyniki a nie w takie spekulacyjne wydmuszki. Polecam PCC ROKITA tam cena akcji 89zl a już po 3kwartałach zarobili 12.90zł na jedną akcję, to jest spółka do i westycji. Kurs nie rośnie w jeden dzień 20% ale i nie spada tyle samo. I co najlepsze co roku płaci dywidendę.
Po co Ci Rokita, jak masz brylant np redev idą grubo zaraz rzucają towar na ps4 plus Chiny i to jest kozak gdzie naprawdę można przytulić parę złoty to samo na tych z medycyny co budują teraz szpital vr jedyny na świecie dostali dotację przecież tam mądre glowy zarobia kupę siana
Reddew to teraz perełka za trzy tygodnie wchodzi równocześnie cztery gry w paru językach zobacz na obroty co tam się dzieje to nie moja bajka tylko wiem co widzę jest potencjał
Tutaj zarabiają, zarabiać będą - nowy ład im to gwarantuje , a wkurzony wrócił z nart i chyba nie poszusował jak planował i tyle. Co Ty Wkurzony znowu kombinujesz ??? widzisz wykres ? schodzi poniżej 2 nie, kto chce oddać oddaje i tyle . Ważne że są chętni do kupna, a przy spadku znacząco spadły Ci obroty. Niech odpocznie i dalej rysowanie nowych szczytów tylko nie ostrych, bo spadając boli
Ktoś 1 to stary wpis !! jak byłem wkurzony. Cierpliwość jednak opłaca się. Trzymam conajmniej do końca roku. Z nart wróciłem , było super. Pozdrawiam akcjonariat. Swój PAKIET Trzymam !!!