Tutaj akurat spekuła upatrzyła sobie całkiem sensowną spółkę, mocno niedowartościowaną, rozwijającą się w bardzo perspektywicznej branży. Jest duże prawdopodobieństwo, że wkrótce i tak pobije wczorajsze ATH. Dzisiaj wysypią wszystko co mają do wysypania i być może powrócimy do spokojnych wzrostów.
W lipcu 2020 jak wsiadałem na Mercatora to był po 600% wzrostów....i urósł jeszcze 100% Patrzylem na MRC dwa miesiące ze strachem brać po takich wzrostach, ale w końcu po pijanemu po jakiejś imprezce nacisnąłem Enter. Rano się przeraziłem....ale zostałem. Zaro bilem 75% na czysto , bo oczywiście przedwcześnie ze strachu opuściłem pokład i nie dotrwalem do okolic ATH. Któż zresztą wie kiedy to już jest ATH. Zwykle się przetrzymuje za długo a jak kurs zawinie na drugą sytonę ATH to potrafi lecieć po 30% dziennie. Kiedyś tak się zrobilem na Polimexie w 2017. Bylem zarobiony 100% , a wyszedłem prawie na zero, bo przeczekałem na papierze ATH i poleciało -30%, myślalem że odbija a tu na drugi dzień jeszcze poleciało 15%.