• DYWIDENDA Autor: ~JERRY [37.30.116.*]
    TAK JAK PRZEWIDYWAŁEM WCZEŚNIEJ PISAŁEM PO WPŁYWIE DYWIDENDY NA RACHUNKI AKCJONARIUSZY NIE WIDAĆ ZAKUPÓW AKCJI MNS CELEM DOBRANIA DO PORTFELA
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~ANALityk [62.141.233.*]
    Jak widzę że leci to po co mam dziś brać z dywidendy po 106 jak kupie za tydzień za 90-95, dla mnie to nic nie zmienia, jestem tu na dłużej. Głupi niech sypią.
    Rekordowa inflacja, niskie stopy a więc jedne z wyższych na świecie realne ujemne stopy procentowe.
    Ludzie już powoli kupili nieruchomości pod korek a teraz moim zdaniem będzie coraz większe zainteresowanie ZŁOTEM. 3Q i $Q a także 2022r. będą bardzo dobre dla wszystkich dealerów metali szlachetnych, w tym MNS.
    Ja to tak widzę.
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~Jas20 [37.248.253.*]
    Chyba że po dzisiejszych decyzjach fed złoto odbije, to może i kurs mns odbije.
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~Sławek [83.28.240.*]
    Tu są mocne fundamenty, więc decyzja taka czy siaka nam zawsze służy. Spółka na medal.
  • Re: DYWIDENDA Autor: daw1985 [188.147.32.*]
    Ja tam dzisiaj dokupiłem.

Mamy dywidendę, możliwe GPW, inflację. Dlaczego ma spadać na 95? Wolę mieć troszkę mniej a pewne.
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~Peter [83.28.240.*]
    Ja też dokupiłem. I na tym wygramy, zobaczysz!
  • Re: DYWIDENDA Autor: xtb-najlepsza-platforma [79.110.0.*]
    W jaka dywidende % celujecie? Mi z obliczeń wyszło że nawet 10% może być przy tym kursie
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~JERRY [37.30.114.*]
    3 %
  • Re: DYWIDENDA Autor: ~JERRY [37.30.112.*]
    DLACZEGO 3%? WEDŁUG WSZELKICH PRAWIDEŁ EKOMONO W MOMENCIE KIEDY PODMIOTU GOSPODARCZY. ,, WSTRZELIWUJE SIĘ". W KONIUNKTURĘ WSZYSTKIE WYPRACOWANE PRZEZ NIEGO ZYSKI POWINNY PRACOWAĆ W CZASIE DAJĄC WARTOŚĆ DOSANĄ DLA UDZIAŁOWCÓW. (WARTO#Ć DODANA WEDŁUG PRAWIDEŁ RYNKU CZYTAJ MOŻLIWOŚĆ PRZEJĘCIA INNEGO PODMIOTU, MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU UDZIAŁAW WŁASNYCH W CELU UMOŻENIA LUB ZAOFEROWANIA PODMIOTOWI PRZEJMOWANEMU LUB PRZEJMUJĄCEMU)
[x]
MENNICASK 3,69% 78,60 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.