• Pamiętam Autor: ~Ke [31.0.44.*]
    Jak na biomedzie był taki Pan co nazywał się makler, i on tak codziennie obrzydzal ludziom akcje, działo się to przy 3 zł. Za kilka miesięcy było 30 zł, wnioski wyciągnijcie sami
  • Re: Pamiętam Autor: ~jxc [188.147.32.*]
    wnioski sa takie że od roku stoi i grupa naiwnych dalej liczy na wzrosty ale nic na to nie wskazuję zeby w najblizszych miesiącach coś urosło
  • Re: Pamiętam Autor: ~nowicjusz [83.23.246.*]
    To po co ~jxc się tu udzielasz? Kolejny smęciarz na pokładzie? Ja prld... gdzie was robią chłopcy?
  • Re: Pamiętam Autor: ~Patryk [195.136.92.*]
    Ale tu są wzrosty i to regularne książkowe
    Dokładnie tak ~Ke, o to tu chodzi, ale większość nie rozumie i/lub nie ma cierpliwości... Za parę miesięcy będą się stukać w głowę z własnej głupoty, ale cóż... Ktoś musi stracić żeby ktoś mógł zarobić :))
  • Re: Pamiętam Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    Co to w ogóle za porównanie z biomed? Tam dzienne obroty przekraczały kilka baniek a tu od dawna jest marazm i brak zainteresowania akcjami. Nie jest to trolowanie z mojej strony tylko takie są fakty
    Człowieku, tu nie o obrotach mowa, czytaj ze zrozumieniem.
  • Re: Pamiętam Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    To ty zdejmij w końcu te różowe okulary i zacznij obiektywie patrzeć na spółki w które inwestujesz
  • Re: Pamiętam Autor: ~Ślonzak [85.221.133.*]
    Ja, synki! Mocie Recht! Jo myśla, że musi róść do 35,- +
    I Wasze klachanie o spadkach, konsolach, fibo, AT, cz, nic nie wniesie, bo zaroz bydzie "dzida"! Kaj ten kurs idzia? Idzia do tygo, żeby ja zarobił min. 15%, a jeszcze lepiej 25%.I wtedy sie kupia krupnioka, eine Halbe Bier, und kleine Flasche Vodka. Und eine Zigarre>
    Gesundheit fuer Alle!
    Armagedon! Wodospad! Ratować kapitał! Zadowolony? Do dzieła :))
  • Re: Pamiętam Autor: ~Hahah [46.204.23.*]
    A co jest nie tak z tą spółka dokladnie?
    Kupiłeś kurs martw się o kurs, czy jakoś tak
[x]
GENXONE -5,56% 5,78 2025-09-26 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.