Już coś kombinują!! https://www.bankier.pl/wiadomosc/SKOTAN-S-A-Aktualizacja-informacji-w-zakresie-publikacji-raportow-okresowych-w-2021-roku-8191716.html
kiedy nie opublikowali wczesniejszych danych szacunkowych juz mi sie czerwona lampka zaswiecila ,wiedzialem ze beda kombinacje tylko myslalem ,ze opoznia raport o np 2 tygodnie tak, aby im to zagralo z ich planami......w jednostkowym tylko podadza cyfry bez wdawania sie w szczegoly./widac nie chca o czyms napisac .......pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo
I was to dziwi ? Przecież tu nigdy nie było normalnie tylko dymanie i nic się nie zmienilo ani się nie zmieni. Krętactwa i złodziejstwo jak było tak jest nadal. Nie potrafią zarobić to najlepiej wydrukować g...o warte akcje i wejśc do kieszeni tym którzy siedzą tu umoczeni z 10 lat i czekją na cud który nie nastapi. Najlepsze to jak niektórzy piszą że 27 mln oddłózy spółke. Dobre sobie. Emisja po 50 zeta też oddłóżyła a jak się firma rozwinęła hahahaha.
no wlasnie czy jednostkowy bedzie wiarygodny od skonsolidowanego? https://www.parkiet.com/artykul/213731.html?preview=&remainingPreview=&grantedBy=preview&
Ed od maja czekamy na te wyniki półroczne... Bo będę lepsze, bo przecież muszą być lepsze! I co??? I co Roman wymyślił na dwa dni przed tak oczekiwanym raportem??!!! Romannnnnn kij ci w .....
Dnia 2021-09-21 o godz. 20:55 ~xxxx napisał(a): > Dymanie na maksa a za chwilę zjawi się tu Anna i będzie wielbić swojego guru. Ja...pier....e ręce opadają co ci gangsterzy robią z tym akcjonariatem
ZJAWIAM sie ZYCZLIWY CZLOWIEKU WIDZE ZE NIEWIELE KUMASZ ,TWOIM ZDANIEM CI CO NIE JADA PO KARKU TO GO WIELBIA ,ALE DOBRZE ZE CZEPILES SIE SPOLKI NA KTORA ZIONIESZ ZLOSCIA JESTES masz charakter jak na CHLOPA
A co w tym za kombinacja... nie ma grupy kapitałowej to jaki ma raport skonsolidowany publikować...? Zacznijcie wreszcie myśleć bo pajacujecie i ciemnotę uskuteczniacie!!!
I co w raporcie ?
Drugi kwartał tyle co pierwszy .zsumowany.
I szukamy zbytu na produkty w Europie, w uk, w Szwajcarii i na Ukrainie.
No i koń zarżał inaczej po equinoksia.
No i wysłannik z yarrticą załadowaną na taczce przebył już prawie całą Sahare .jest blisko Nigerii .hurrrrra.rozmnożą drożdże na cały skażony teren .
przeciez jezeli wiedzieli ze bedzie tylko jednostkowy to mogli podac wczesniejsze dane szacunkowe tak jak robili to do tej pory .......co za problem ujawnic troche cyferek miesiac wczesniej ? tajemnica jakas czy co ,ze publikuja o czasie?
Nie brać do głowy.
Co się odwlecze ,to nie uciecze .
Romek też chce zarobić .zobaczcie ile akcji mu przybędzie .przecież nie wszyscy obejmą 100 %przydzielonych akcji. Nie wszyscy mają kasę .
Czyli tylko głupi nie ma kasy ?
Skąd mam wziąć 100 k ?mam może wziąć kredyt i zanieść dla szulera ?.sprzedam taką ilość aby wystarczyło na emisję ,żadnych nowych piniędzy.
I o to dla szulera chodzi .emisja jest przydzielona ,zbierają stare akcje .
sprzedałem połowę potrzebnej ilości do objęcia nowej emisji . ale wysiedż dwa miesiące w bezczynności gdy za oknem pada deszcz i nie masz co robić a notowań pp ani widu ani słychu . i widzisz że może coś wzrosnąć .a tamto sprzedawałem po 1,95 -2,00 tak że po opłatach biura wychodzi na zero ,mały plusik .idą wyniki , a nuż