Doczekaliśmy się, cierpliwość popłaca. Zawsze wierzyłem w tą spółkę, jej niedowartościowanie na rynku. Jednak jak sobie pomyśle ile tutaj było na forum marudzenia, narzekania, depresji to aż chce mi się śmiać. Spółka przez rok dokonała ogromnego progresu. Tech Med House, Polandevs, Scrum Easy, nowe coraz większe kontrakty a zawsze było szukanie dziury w całym. Ja nie sprzedaje, wierze że ta spółka jeszcze wielokrotnie da mi powody do zadowolenia. Marne kilkaset procent zysku mnie nie zadowala. Tutaj czekam na tysiące bo kapitalizacja obecnie nawet do 15 mln nie dociągnęła.
Aczuk, Leszcz wytrzymaliście..super uczucie jak cierpliwość w tak spektakularny sposób zostaje wynagrodzona.. 30 mln kapitalizacja to pierwszy krok.. a potem wszystko może się zdarzyć.. Pozdrawiam i gratuluję Wam i sobie
Aczuk nie mogę tego napisać po prostu.. piszę co każdy kto siedzi w akcjonariacie który może sam wyciągnąć z netu wiadomości, poukładać sobie w głowie, przeanalizować i zainwestować tak jak Wy a potem być cierpliwym i wierzyć w spółkę.. Jestem po tej samej stronie zainwestowałem może wiedząc trochę więcej ale to wy widzieliście potencjał wcześniej.. szacunek i spokój wskazany.. narazie to co się dzieje zaskakuje nie tylko Was bo w ostatnich dniach EC2 nagle zostało dostrzeżone chyba nawet za szybko… Czekamy na dalszy rozwój spółki.. ze spokojem