Po wielu miesiącach ciężkiej pracy związanej z uruchomieniem Raisemana.com, możemy z radością przedstawić Państwu pierwszą kampanię. Rozpocznie się ona dokładnie za tydzień. https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20210921/nightclub-manager-violet-vibe-od-true-games-pojawi-sie-na-raisemanacom
Celem zbiórki jest pozyskanie od 300 do 600 tys. zł.
Ta sekcja z zbieraniem hajsu powinna być na pierwszym planie a nie pod spodem sekcij "wspieraj" Mam nadzieję że przebudują te stronę jakoś bo narazie to jest kiepsko. Niech te gre jakos promują mocniej. By to się rzucało w oczy z mega pompą a nie gdzieś pod spodem. Mam nadzieje że te kampanie mają mega przemyslaną a nie tylko żeby wrzucić i odbębnić.
Ale było już espi o podpisaniu umowy, o kwocie jaką chcą pozyskać i o terminie do którego chcą to zrealizować. Czy muszą informować o starcie poprzez espi?
Co warto zauważyć Rm-ka nie wchodzi crowdway w drogę powiedzieć można jest niezbędnym uzupełnieniem niszy w rynku, tam się je dużą chochlą na Rm-ce mniejszymi łyżkami i częściej, z czasami błyskawicznym zwrotem, tutaj mamy już do czynienia z projektem na pewnym zaawansowanym etapie, poza tym przewagą Rm-ki jest to że ja z Tobą możemy wpaść na pomysł wymyśleć projekt znaleźć wsparcie i jak jest obiecujący to go zgłosić, nawet nie trzeba zakładać firmy, nie trzeba być Palikotem, to jest oczywista przewaga.
A ten projekt jest flagowy, to jego pierwszego ma być widać na horyzoncie, więc jakość nie ilość bo potencjał jest ogromny, chodzi tylko o to żeby zbiórka zakończyła się powodzeniem tuż po tym jak się rozpocznie i najlepiej przez wykup inwestorów indywidualnych. Tu trzeba troszkę promocji, kto oglądał filmiki z DDS na jutub ten wie o czym mówię, dwa słówka od Sokoła czy gamerów na jutub i mamy najazd zainteresowania, bo gracze już wiedzą o sukcesie i miodności Drug Dealera. Tutaj trzeba powiązać tematy synergicznie, ludzie muszą rozumieć jak to działa, o prostocie tego rozwiązania, że to jest pod nich i dla nich i nie będzie lipy, raisemana powinna być jak świeże bułki z rana, łatwo dostępna przejrzysta i od ręki, realna dla inwestorów z 500zł jak i 50k.
sam jestem ciekaw jutra, jeżeli przejdzie bez echa - będę mocno zaskoczony, chociaż zaangażowanie strony publicznej widać ostatnio wyłącznie w promowaniu szczepień...