Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona.
Dnia 2021-09-21 o godz. 08:38 ~obywatel-M napisał(a): > Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona.
I raczej się to nie zmieni. W deweloperkę inwestują fundusze, które raczej nie chcą tracić kasy: https://www.money.pl/fundusze/zagraniczne-fundusze-wykupuja-dzis-od-deweloperow-cale-osiedla-to-winduje-ceny-6685286508198880a.html
Dnia 2021-09-22 o godz. 09:03 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-09-21 o godz. 08:38 ~obywatel-M napisał(a): > > Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona. > > I raczej się to nie zmieni. W deweloperkę inwestują fundusze, które raczej nie chcą tracić kasy: > https://www.money.pl/fundusze/zagraniczne-fundusze-wykupuja-dzis-od-deweloperow-cale-osiedla-to-winduje-ceny-6685286508198880a.html
cempuś tu też naganiasz na 1/2 czy na 1/4 etatu ? HAHhhhahaaa Jeszcze cię na HERKULESIE (kolejnej super "inwestycji" sanwila) nie zauważyłem
Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-).
Dnia 2021-09-29 o godz. 07:51 cmpunk napisał(a): > Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-).
cempek , to samo ("że obroni się wynikami") pisałeś na ,............... sanwilu i sanek po już 2 "wspaniałych" wynikach "pięknie" się obronił zjazd z 5,xx do 2,03 a jutro 3-cie kolejne "super" wyniki Ps. na kolejnej "perełce" inwestycji sanka tzn. HERKULESIE sytuacja wygląda bardzo podobnie
Dnia 2021-09-29 o godz. 09:23 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-29 o godz. 07:51 cmpunk napisał(a): > > Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-). > > cempek , > to samo ("że obroni się wynikami") pisałeś na ,............... sanwilu > i sanek po już 2 "wspaniałych" wynikach "pięknie" się obronił zjazd z 5,xx do 2,03 > a jutro 3-cie kolejne "super" wyniki > Ps. > na kolejnej "perełce" inwestycji sanka tzn. HERKULESIE sytuacja wygląda bardzo podobnie
Nie martw się. Na końcu i tak będą najważniejsze fundamenty. Z wydmuch zejdzie powietrze, jak już nie będzie pod co pompować. Obserwuj swoje inwestycje, a się przekonasz :-).