• Spadki na dużych obrotach Autor: ~Ptyś [89.76.110.*]
    A na forum piszą ze to perła . To już spadło z 40 procent od czerwca.
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: ~Stary [5.173.49.*]
    Dokładnie upychają ile tylko mogą nawet 4,80 nie wytrzymało leci na 3.80-4 zł
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: ~obywatel-M [37.47.13.*]
    Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona.
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: cmpunk [37.47.6.*]
    Dnia 2021-09-21 o godz. 08:38 ~obywatel-M napisał(a):
    > Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona.

I raczej się to nie zmieni. W deweloperkę inwestują fundusze, które raczej nie chcą tracić kasy:
    https://www.money.pl/fundusze/zagraniczne-fundusze-wykupuja-dzis-od-deweloperow-cale-osiedla-to-winduje-ceny-6685286508198880a.html
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: ~J-23 [37.47.3.*]
    Dnia 2021-09-22 o godz. 09:03 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-09-21 o godz. 08:38 ~obywatel-M napisał(a):
    > > Spadki na wszystkich rynkach, nic więc dziwnego, że niektórzy inwestorzy zamknęli pozycję, natomiast dla DŁUGOTERMINOWYCH GRACZY będzie okazja do tanich zakupów. Mimo wszystko trzeba mieć z tyłu głowy, że póki co budowlanka dobrze sobie radzi, więc obecna sytuacja nie zmieni oczekiwanych wyników. Szkoda, że Wikana nie wykorzystała momentu, aby przełamać opory, bo teraz korekta byłaby z innego poziomu. Póki co, jeszcze znajdujemy się na granicy trendu, więc sprawa jeszcze nie jest przesądzona.
    >
    > I raczej się to nie zmieni. W deweloperkę inwestują fundusze, które raczej nie chcą tracić kasy:
    > https://www.money.pl/fundusze/zagraniczne-fundusze-wykupuja-dzis-od-deweloperow-cale-osiedla-to-winduje-ceny-6685286508198880a.html

cempuś
    tu też naganiasz na 1/2 czy na 1/4 etatu ?
    HAHhhhahaaa
    Jeszcze cię na HERKULESIE (kolejnej super "inwestycji" sanwila) nie zauważyłem
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: cmpunk [37.47.8.*]
    Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-).
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: ~J-23 [5.184.50.*]
    Dnia 2021-09-29 o godz. 07:51 cmpunk napisał(a):
    > Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-).

cempek ,
    to samo ("że obroni się wynikami") pisałeś na ,............... sanwilu
    i sanek po już 2 "wspaniałych" wynikach "pięknie" się obronił zjazd z 5,xx do 2,03
    a jutro 3-cie kolejne "super" wyniki
    Ps.
    na kolejnej "perełce" inwestycji sanka tzn. HERKULESIE sytuacja wygląda bardzo podobnie
  • Re: Spadki na dużych obrotach Autor: cmpunk [37.47.8.*]
    Dnia 2021-09-29 o godz. 09:23 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-09-29 o godz. 07:51 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, ja nie muszę naganiać, firma sama się obroni wynikami. Żeby te twoje 4massy, Brasy czy inne Sferanety razem zarobiły tyle, co Wikana w IQ tego roku, to byś mógł kręcić kółeczka jak ta lala. Ale jak już pisałem na Sanwilu, krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :-).
    >
    > cempek ,
    > to samo ("że obroni się wynikami") pisałeś na ,............... sanwilu
    > i sanek po już 2 "wspaniałych" wynikach "pięknie" się obronił zjazd z 5,xx do 2,03
    > a jutro 3-cie kolejne "super" wyniki
    > Ps.
    > na kolejnej "perełce" inwestycji sanka tzn. HERKULESIE sytuacja wygląda bardzo podobnie

Nie martw się. Na końcu i tak będą najważniejsze fundamenty. Z wydmuch zejdzie powietrze, jak już nie będzie pod co pompować. Obserwuj swoje inwestycje, a się przekonasz :-).
[x]
WIKANA 0,00% 7,20 2025-10-30 14:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.