• Mega! Autor: ~Ec2 [31.0.65.*]
    Potencjal pomiędzy 62%, a 1000% - bardzo ciekawa sytuacja na EC2 - aktualna cena 3,7zł, a na WZA poszła uchwałą o możliwości objęcia warrantów wymiennych na akcje w przypadku średniego kursu z 30 dni wynoszącego 6zł, czyli 62% wyżej niż aktualny kurs.Poza tym spółka przyjęła nową strategię, podpisuje nowe umowy, pokazuje fajne zyski, ma niską kapitalizację i chce być spółką dywidendową.Simplywall z kolei wycenia akcje EC2 na 40zł!!! - czyli 1000% !!!

Już dziś 17% do góry przy takim czerwonym szerokim. Będzie się działo.
  • Re: Mega! Autor: ~aaaaa [62.133.129.*]
    Zbliżają się informacje o stacjach ładowania
  • Re: Mega! Autor: ~Ec2 [89.64.48.*]
    Widzicie jaki był wzrost- jak pisałem 40%.
    Teraz hitem tego i następnego tygodnia będzie Satis, technicznie bajka, amerykance kupują z rynku jak leci, a do tego Satis ma etoll !!!
  • Re: Mega! Autor: ~Leroy [46.204.0.*]
    Dzięki ziom za cynk. Wczoraj kupiłem i na razie -10% w plecy. Masz jeszcze coś ciekawego miszczu?
  • Re: Mega! Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Ojjjj..., kolega chyba nowy na giełdzie i forum bankiera. To Ty nie wiesz, że tego typu "polecenia" spółek to zwykły nagon? Goście kupili akcje jakiejś spółki, która trochę urosła i skaczą po różnych forach naganiając na swoją "perełkę" żeby zleciały się leszcze i odkupili od nich akcyjki.

Więc na przyszłość, zanim zainwestujecie swoje pieniądze w spółkę, którą tak usilnie ktoś Wam poleca, to 2 razy sprawdźcie czy już dawno nie jest po wzrostach i czy aby ci "polecający" nie chcą się pozbyć akcji tejże okazji inwestycyjnej :)
  • Re: Mega! Autor: ~Estevez [37.47.10.*]
    Dnia 2021-09-22 o godz. 10:12 zulusowaty napisał(a):
    > Ojjjj..., kolega chyba nowy na giełdzie i forum bankiera. To Ty nie wiesz, że tego typu "polecenia" spółek to zwykły nagon? Goście kupili akcje jakiejś spółki, która trochę urosła i skaczą po różnych forach naganiając na swoją "perełkę" żeby zleciały się leszcze i odkupili od nich akcyjki.
    >
    > Więc na przyszłość, zanim zainwestujecie swoje pieniądze w spółkę, którą tak usilnie ktoś Wam poleca, to 2 razy sprawdźcie czy już dawno nie jest po wzrostach i czy aby ci "polecający" nie chcą się pozbyć akcji tejże okazji inwestycyjnej :)

Ojjj..., kolega zulusowaty chyba nowy na giełdzie i forum bankiera. To Ty nie wiesz, że on odpisał sam sobie !!!
    Zulu..., wiem że nie jesteś tu nowy i wiem że chcesz doradzić innym, ale łyknąłeś to jak młody pelikan. :)

Ojjj...zulu...zulu...a tak Cię szanowałem......wstyd. :)
[x]
ENERGY 2,37% 0,13 2025-10-13 16:29:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.