Ja dziś sprzedałem część swojego pakietu na podbitce z rana i zostawiłem sobie 400 akcji do wyników ale jak zobaczyłem tak słabe wyniki przed końcem sesji to pożegnałem się z resztą akcji bez żalu....Niestety wyniki sprzedaży są dla mnie rozczarowujące i mimo że byłem tu od debiutu to dziś żegnam się na razie z tą spółką...Może się mylę ale nie bardzo widzę tutaj jakikolwiek impuls do wzrostu w najbliższym czasie mimo wszystko życzę wam powodzenia a ja tym czasem idę szukać szczęścia gdzie indziej
Racja, spółka nie ma już nic ciekawego do zaoferowania. Kolejne lata to brak premier tylko malejące zyski z TOI i Eldest Souls. Przy tak drogim prezesie większość zostanie zapewne przejedzona.
Dnia 2021-09-20 o godz. 20:11 ~qwerty napisał(a): > Racja, spółka nie ma już nic ciekawego do zaoferowania. Kolejne lata to brak premier tylko malejące zyski z TOI i Eldest Souls. Przy tak drogim prezesie większość zostanie zapewne przejedzona.
Tyminski podpowie ze kase robi sie nie z gier a z emisji… I tu potencjal jest gigantyczny. Rozmnozyc te 1mln275 tys akcji w 15 mln akcji
poszukaj szczescia gdzie indziej spekulancie, wciaz masz problem zeby zrozumiec czym jest dobra spolka gamedevowa. Pawel, nie rob z siebie posmiewiska i trolla.
Prędzej się przezegnasz nim zobaczysz tu poniżej 20 zł, jak taki prorok z Ciebie to napisz kto kupił papiera za 1,2 mln zl w dwie ostatnie sesje, bo chyba nie sami naiwni i kolkowicze? a mówimy o malutkiej społeczne z new connect gdzie ponad 20 mln zł z 30 mln kapitalizacji nie bierze udziału w obrocie, naśmiewać sie to gdzie indziej, jakie masz merytoryczne argumenty?
uwaga na glupkow, tych na forach nie brakuje, Tails of Iron to kolejna gra co sie bardzo dobrze sprzedaje ale jak widac niektorym mazyly sie zlote gory jak w bajce a to nie bajka tylko zycie. UL jest lepsza niz 90% growych spolek na NC.
qwerty i co pożegnałes? naganiaczy wredny, nie czytajcie takich głupot, szkoda czasu i nerw, 3mamy się pokładu, zostanie nam to wynagrodzone. Pisałem wczoraj patrz wyżej minimum +5%i co jest?, nie słuchajcie pospólstwa. Myślcie samodzielnie.