Słuchałeś podcast? Wielka tajemnica itp a tymczasem wczoraj na stronie Raisemana był krótki opis tego o czym będzie ta gra, na bank chodzi o tą właśnie grę, i nie jest to Gangster Simulator, aczkolwiek podchodzi pod półświatek. A dziś już to zdjęli i wygląda po staremu. Widać zamieścili przez pomyłkę. Bywa. Ale pomysł dobry, myślę że gra się dobrze sprzeda...skoro gas station symulator się tak dobrze sprzedaje to to powinien być dużo lepszy temat.
Moment na gieldzie jest kiepski...
Dodatkowo to inna gra byla na raisemana wczoraj a inna zapowiadali w artykułach - chyba że startuja z kilkoma tematami
To z artykułów pewnie nadal aktualne, ale możliwe że puszczą kilka tytułów na raz lub Gangster Simulator nie jest jeszcze na etapie by go na Raisemana wrzucać i dali temat zastępczy, aczkolwiek myślę że bardzo dobry.
Tak słuchałem i ewidentnie była mowa o tej grze która wczoraj była na raisemana - kiedyś gdzieś padla jej nazwa ale nie pamiętam. Na pewno chodzi o dyskoteke.
Wcześniej była mowa o gangster simulator ale też o tym, że pierwszym bądź jednym z pierwszych projektów będzie projekt castle...
Także widać, że pomysły są. Niech tylko inwestorzy za pomocą Raisemany złoża się na produkcję to każdy będzie zadowolony.
Offtop - GPW zapowiadala, że do końca 2021 wystartuje platforma do handlu nft (GPW privatemarket) - jestem ciekaw kto ją tworzy/będzie tworzył. Bo zadając pytanie czy tona czacie z codeaddict czy na czacie z prezesem INC zostałem zbyty. Więc albo nie mogą o tym mówić albo nie oni to robią.
Chociaż jeżeli stworzyli Raisemane to ten projekt byłby naturalnym dopełnieniem.
Też myślę że byłoby naturalnym dopełnieniem, i rzeczywiście nie pisneli słówkiem, więc też mam nadzieję że to "niespodzianka", w sensie na tym etapie nie wolno im o tym mówić.
Nie rozpatrywałbym w kontekście falstartu. Dla nas jest to niejako potwierdzeniem, że warto tu być, czekać i dyndać się na haku. Wrzucił ktoś tytuł na stronę i zdjął...myślę, że poprostu zapomnieli o ESPI
Falstart to może za dużo powiedziane, rewizja decyzji to brzmi znacznie lepiej. Czasy mamy takie, że trzeba być elastycznym, CDR przesuwał premierę CP, bo jakby się z nią władowali w koronabiede to nawet jakby mieli produkt 6sigma to nie sprzedaliby nawet 50% tego co mają teraz. Podobnie mamy z 4 falą zapowiadaną a w 2 tygodnie się dowiemy że to jednak pływy nie fala i z evergrande, które jest ewidentnie kolejnym pretekstem do szaleństwa (jak w styczniu 2020r.) i najlepiej ostrej wyprzedaży, otoczenie makro jest neutralne, giełdowe dla spółek nie posiadających płynności negatywne, dla inwestycji długoterminowych negatywne.
Widzimy że pojawiła się ponownie oferta 300k/20%, mam ambiwalentne odczucia co do zarówno kwoty jak i udziału procentowego - zostały bardzo mocno podrasowane pod promocję, kwota niska jak na jakość projektu którą chciałbym tu mieć (benchmark z innymi grami) może chodzi o sukces pierwszego projektu, dobicie szybko do 100% i autopromocję - myślę że tak to wygląda.
Już z podcastu wiemy, że na platformie w przyszłości mogą być takie tematy jak przedstawienia teatralne na podstawie gry (sponsoring, bo nie mecenat), czy też nawet promocja młodych wykonawców czy nowych utworów Sokoła przez grę, także sky is the limit jeśli chodzi o promo. Ja bym jednak zaryzykował i chociaż zrobił prosty filmik na youtube z pomysłem promujący, fejs ma nieco ponad 100 polubień, tu trzeba zacząć kręcić wyniki. Takie no gravity games co jak pisałem swego czasu zrobiło numer z crowdfundigiem (wejście do RN za akcję 600k) ma 1,5k polubień na fejsie. Twitter raisemany 6 obserwujących, to ja mam na fejsie i twitterze fejkowe konta (żadna z osób mnie nawet na oczy nie widziała) niekomercyjne!! z 400 polubieniami i obserwacjami, co wynik zrobiłem w miesiąc i tak się trzyma od kilku lat (spadło może 15%). Błagam promo...
Na platformie była gra Night Club Manager: Violet Vibe. W artykułach było mówione o projekt Castle (całkowicie inna gra, data wydania to czerwiec).
Night Club Manager:Violet Vibe będzie wydane już w lutym także naturalne, że kasa zbierana będzie na ten projekt i o tej grze było mówione w podcascie.
Odsyłam do innego wątku z forum True Games Syndicate gdzie opisane są gry. Błąd tam tylko taki, że wspina ktoś jeszcze o tym projekcie Castle.
https://m.bankier.pl/forum/temat/10523585