• Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.1.*]
    Idzie ewakuacja z NWAI i to przy dużym obrocie
    Kto może to sprzedaję,szkoda, że nie.ma chętnych do kupienia
    Kto to pisał,że nie.ma akcji do kupienia?
    Wasi guru Zeusik i Inwestor
    Napiszcie do nich,że pojawiło się wiele tysięcy akcji do sprzedania tylko brak chętnych do kupienia
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Grzechu [89.64.101.*]
    Andrzej jeszcze tu ludzi męczysz.
    Dzisiaj na tym spadku udało się zgarnąć Asbis po 25.20.
    Jutro rano podadzą szacunki także polecimy ponad 30zł może nawet będzie ponad 50zł tak jak miało być na koguciku.
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.1.*]
    Super gratulacje
    Pisałem już dawno,że na Asbisie będzie 50 zł może bliżej Nowego Roku bo spółka ma mieć ok 300 mln zł zysku za rok 2021 czyli ok 6 zł za akcję.
    Szkoda że nie kupiłeś ok 1 mają jak zacząłem tutaj pisać wtedy było po ok 20 zł i miałbyś super zarobek a Nwai byś sprzedał powyżej 20 zł
    W grudniu będzie część dywidendy a w maju druga cześć razem ok 3 zł a najlepiej że podatek zapłacisz nie od ręki tylko za wiele miesięcy.Bedziesz mógł obracać kasą nawet 11 miesięcy,bo to spółka zagraniczna
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Grzechu [89.64.101.*]
    Zeusa znalazłem.
    https://m.bankier.pl/forum/temat/10636941
    Wymądrza się znowu i pisze co będzie a czego nie bedzie
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.1.*]
    Dzięki za post
    Już też do Niego napisałem na tamtym forum
    Stary naciągacz jeden a sam się nazwał...królem życia.Współczuje takiego naciągacza rodzinie
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~KreceFeteTaboretem [46.204.2.*]
    Współczuć to można Grzesia fałszywa brać takich to mi nie żal. No ale trudno akcja się skończyła teraz jest tylko wstyd adekwatny bankruci. Nie pozdrawiam. Mądrale tu już większość co was pobierała siedzi na czymś innym. Zresztą wy się sami ubraliscie szkoda że zamiast w wasze wymarzone fałszywe złoto to w straty i wstyd. Bez odbioru Leszki i Grześki.
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.45.*]
    Jak było po 22-24 zł to pisałem, że cena jest za wysoka i powinna być ok 15 zł a Ci starzy ubieracze wylali na mnie pomyje a jedyny ich argument to był taki , że piszę posty o 6 rano . Zawsze uwielbiałem konkretne posty u oponenta ale tutaj to było dno i wodorosty ale widać walczyli o to,żeby ubrać jak najwyższej i jak najwięcej osób.
    Może przynajmniej nie dałem ubrać jedną osobę i cieszę się z tego.
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Bro [94.254.196.*]
    A ten kretyn dalej tutaj, hehe :)
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.45.*]
    O pojawił się ten co ubrał tysiące ludzi na obiecanki 50 zł
    Oddaj kasę ludziom a nie niewinnych ludzi wyzywasz
    Oddaj kasę.oddaj kaset.oddaj kasę
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Bro [94.254.212.*]
    Fajny jesteś, taki nie do końca rozwinięty.
  • Re: Wow ponad tysiąc akcji sprzedanych Autor: ~Andrzej [37.225.9.*]
    Za to nie jestem takim oszustem jak co niektórzy byli tutaj
    Już ok 1 mają przy kursie 22 zł pisałem,że spółka nie jest więcej warta niż 15 zł gdy inni pisali a prezes miał wystąpienie w czasie którego mówił o 50 zł za akcję
    I kto był bardziej ogarnięty Ty,Zeusik i prezes kiedy pisaliście o cenie 50 zł czy ja gdy mówiłem o 15 zł??
    Przez wiele tygodni cena wahała się 13-14 zł a cena 15 zł była dla Was marzeniem z księżyca
[x]
NWAI 0,00% 29,80 2026-05-25 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.