Dzieciaku kupiles 10 sztuk i zera pomyliles.Z czego się tu chwalisz publicznie.Dobrze kolega zauważył,iż niedługo przy takich zakupach staniesz się inwestorem wiekszosciowym.Kazdego interesuje gdzie się zatrzyma dzisiaj i czy to będzie dno czy dalej będzie lecieć na pysk a nie twoje zakupy.
Dla przypomienia Plgrup naganiales na zakupy i twierdziles ze bedxie 5 zeta,ledwie 0.30 groszy na dzien dzisjejszy.Taki z Ciebie inwestor. Jak ja kupowałem pierwsze akcję to Ciebie dziecko nie było na świecie
Plgrup to nie jedyna twoja spoleczka, mogę przypomnieć pozostałe naiwny inwestorze.Lepiej sieć cicho i ucz się podstaw AT i nie pisz bzdur.
Co to jest Braster ? Nie czytałeś od kilku miesięcy pisałem czym się zajmuje . Kiedyś zarobiłem dobre pieniądze w 2006 kupiłem 35 tys CDP oczywiście część sprzedawałem po niżej 100 zł część kpiwyżej 300 zł . Merkator mam od 4 lat nawet nikt o pandemia nie myślał zarobiłem 15 mln na Merkatorze gdzie i tak już żyłem z wynajmu mieszkań posiadam kilka w Zakopanem i 3 w Świnoujściu mam firmę .
Ja przeszedłem tyle opcji na giełdzie że inwestuje w spółki które inni skreślili na 10 jak wypali w 2 przypadkach to jestem zafowolony
Po co kłamiesz i na biezaco dalej naganiasz na Brastera
Jak byś był zarobiony to pozycje byś zamknął na wiosnę i nie udzielał się na forum Brastera.Milinera zgrywa a nie wie ile milion ma zer.Szkoda czasu na głupie dyskusje z dawca kapitału.Wcisnalem Ci akcję Brastera i lykniesz akcję Parcelka jak dadzą Ci kredyt u Bociana.Pozdrawiam