• Chory akcjonariat Autor: ~Bubu [188.146.36.*]
    No ale cóż nie wszyscy muszą zarobić pozdrawiam
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    Dokładnie, 2.85 wpadło do koszyczka. Zobaczymy co dalej
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Witajcie,

Jak pisałem tak też zrobiłem - kolejne prawie 5K akcji do kolekcji w moim portfelu

Ps. Nie wiem czy dzisiejszy ruch to techniczny zwrot do luki - czy serio zostało jeszcze kilku zarobionych...

• Re: Chory akcjonariat Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    Witaj @inwestorlongterm, na razie testujemy lukę. Prawdę pokażą najbliższe dni. Tak jak pisałem, na następny przystanek ustawiam się poniżej 2.80. Ten papier zachowuje się jak jakiś bankrut, to prawie niemożliwe! A jednak banan to banan :/ Pozdrawiam!
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~Ja [46.204.71.*]
    To jest istny dramat...podmiot z takimi fundamentami..otworzona nowa linia, potencjalny kontrahent we Wrocławiu, wysoce prawdopodobna umowa z Orlenem również świadczącą o rozwoju, wyniki dobre, a kurs na łeb na szyję. Dla porównania zobaczcie bankruta JSW!
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~yy [188.146.134.*]
    Wszyscy tu jesteśmy "chorzy" bo daliśmy się w to wciągnąć.
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~Młody [83.137.7.*]
    Nie marudź, cala gielda leci na pysk, ja dokupuję! I nawet nie chodzi mi o uśrednianie, chociaż wiadomo, że dla oka ładniej! Oczywiście można bylo koleczko strzelić. Ale ja czekam na konkrety!
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~nina [37.30.96.*]
    Inwestor nie może mieć klapek na oczach i być tylko wpatrzony w spółkę którą posiada.Giełda to rynek globalny i nie bez znaczenia jest to,co się wokoł dzieje.
  • Re: Chory akcjonariat Autor: ~Sss [77.255.176.*]
    spokojnie tutaj dobre czasy dopiero przed nami, a mając takie fundamenty nic nam nie grozi przy krachu. Teraz wykorzystał ktoś sytuację z chinami.
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.