• Podsumowanie Autor: ~NoName [83.29.150.*]
    Chciałbym zebrać wszystkie projekty w jednym miejscu + szacowaną datę wydanie/etap produkcji gry:?

-ACS ostatnie poprawki? (przed świętami?)
    -HF demo (za około miesiąc?) a premiera 1Q lub 2Q?
    -Stargate gameplay na dniach (premiera, optymistycznie przed świętami?)

i co tam jeszcze jest na tapecie?

PS aktualności dalej nie ma, prezes udostępnia jakieś filmiki z gier zaprzyjaźnionych studio a komunikacja dalej kleje...(są jakieś info?)
    PS2 Projekt Y dalej nie został odsłonięty czy mi się wydaje? xD
  • Re: Podsumowanie Autor: ~poks [95.108.14.*]
    Co poza tym?

- Ostatnio Slitherin wspominali, że jeżeli chodzi o Stargate, to mamy około 9 miesięcy do właściwej premiery tj. około połowy 2022 roku.

- Projekt Z - kiedyś już o tym wspominałem Prezes, pierwszy raz o tym wspominał podczas "santa claus rally 2020" . Zewnętrzne IP którego pozyskanie negocjują. Ostatnio wspominał również o tym w aktualnościach. To już 9 miesięcy więc możliwości dla mnie są dwie:

- albo będzie to coś bardzo dużego,
    - albo negocjacje nie idą po myśli spółki i skończą się fiaskiem

Zobaczymy, w każdym razie jeżeli coś z tego będzie to zobaczymy niespodziewane ESPI (coś jak ze Slitherinem albo było sobie życie)

I chyba już tradycyjnie komunikacja i terminy kuleją

Najbardziej mnie smuci, że do tej pory nie dostaliśmy aktualności od Gambit Games. Jest to zdecydowanie najciekawsza i największa spółka w grupie (moim zdaniem) z dużymi aspiracjami:

- nieustannie zwiększają zespół - https://www.skillshot.pl/users/3785

- kapitał ludzki - zerknijcie sobie na linkdin i porównajcie z innymi spółkami (nawet z grupy PLW)

• Re: Podsumowanie Autor: ~NoName [83.29.150.*]
    Super, dzięki wielkie poks za przypomnienie tych rzeczy
  • Re: Podsumowanie Autor: ~cza [5.184.69.*]
    Wspominał też, że wszystkie siły rzucili na Stargard, więc nie ma za bardzo czego opowiadać w tych nowościach. Może lepiej gdyby się nie pojawiły, niż znowu ma być to samo. Perspektywy są super, ale na razie obietnice nie są spełniane. Pozdrowienia dla starej gwardii.
  • Re: Podsumowanie Autor: ~Pozdri [83.8.123.*]
    Niedlugo premiery
  • Re: Podsumowanie Autor: ~dss [31.172.183.*]
    Taki jest plan, a jak wyjdzie...
  • Re: Podsumowanie Autor: ~koszyczek [83.8.123.*]
    coraz bliżej rozstrzygnięć
[x]
CFG 0,00% 2,24 2025-10-21 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać