W maju ceny były zbliżone a teraz cena Asbisu prawie 2 razy wyższa niż NWAI
Zeusiku już niedługo sprawdzimy kto więcej zarobił ja na Asbisie czy Zeusiku ty tutaj
Trenuj jedzenie PI T .... królu życia haha
Trollu okradłeś ludzi swoimi pustymi przewidywaniami. Kurs poszedł od tej pory 50% do góry. Ty namawiałeś do oddawania. Oddawaj im pieniądze kłamco. Matka się za ciebie wstydzi starcze.
Zaniżanie kursu kilkoma akcjami. Zgadnij Andrzej w jakim celu robi się takie zagrywki? Wiem że nie masz o niczym pojęcia więc sobie doczytaj żałosny trollu.
Cel wiadomy bardziej pomyśl..kto to robi
Już nie ma takiej euforii jaka była o godzinie 12 30?
Zobacz na zleceniach minutowych kto fajnie podbił cenę,żeby innych ubrać w akcję , zresztą była to już druga taka akcja w przeciągu kilku dni
Ubrani 2 razy na to samo w styczniu hahahaha
To napisz mi swoją teorię,kiedy te akcję dzisiaj były zbierane ?
Przez 10 minut kiedy kupiono 760 akcji i podniesiono cenę do 18 zł?
Kiedy kupowano od 18 zł do 18,75?
Czy w czasie spadku do 14,40 zł?
Czy na fixie gdzie kupiono niewiele akcji,żeby podnieść cenę do 15,50?
Chyba że to było przewalenie w wora do wora ,ale co że skutkiem,przecież akcję zdrożały dzisiaj niewiele ale za to zasiano dużo wątpliwości w to,że spółka ma urosnąć.
Ja bym nigdy nie kupił spółki,którą można tak sterować obrotami małej ilości akcji
Policz akcje od 13 stycznia oczywiście zrzut z 4 stycznia też możesz wziąć pod uwagę z tym 2250 akcji zbiło kurs o 1 PLN a zakup 900 akcji wczoraj wybił kurs do 18+ o około 3,4 PLN gdzie uruchomiła się podaż dopuki akcjonariat się nie wymieni 18 + będzie problematyczne. Co do ilości akcji jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki, ja wybieram dużą zmienność ty systematyczny zysk 3%tygodniowo. I tym się różnimy.
12,7 tys w jednym zleceniu~Andrzej2021-12-02 13:27IP 37.225.53.*
Ładnie ktoś sprzedał,chyba nie czeka na wzrosty do 50 zł
Obroty jak na spółce a nie na warzywniaku
Wtedy ktoś brał, żeby mieć akcje i to duża ilość a wczoraj było kupowanie wyłącznie po to, żeby kurs poszedł do góry