Nie wywalają, a wywala. Mi to wygląda na jednego akcjonariusza, któremu skończyła się cierpliwość, bo 9000 akcji poszło w 2 paczkach. Jak dadzą w końcu info o dacie udostępnienia prologu, to zlecą się tu w 5 minut i będzie grane jak na Dragoent ostatnimi dniami, bo jak widać symulatory nadal są w modzie.
No narazie coraz bliżej końca roku a tu żadnego info. Coraz bardziej przychodzi mi jednak przez myśl że nie będzie tu kolorowo. Nie podają ilości WL-dlaczego czyżby nie mieli się czym pochwalić. Jeżeli by było duże zainteresowanie to każda firma chce się pochwalić bo dzięki temu jest jeszcze dodatkowy darmowy marketing. Dat prologów też nie podają nie mówiąc już nawet o datach gier które miały być w tym roku. A tu "ni widu ni słychu "
Zarząd chyba śpi,a kurs leci na ryj. Mają szansę na fali Drago się wybić,ale muszą coś pokazać... Tymczasem cisza i żadnych konkretów. Coś tam robią,ale jeszcze nic nie gotowe...
Co 2 tygodnie na Steam publikują Developer Insights dla obu nadchodzących tytułów, co miesiąc filmik z aktualnościami dla akcjonariuszy, nie zamierzają wypuscić gry z błędami, bo pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz i wtopa oznacza zaprzepaszczenie kilku lat pracy. Nie jestem zadowolony z kursu, ale co ten prezes może więcej zrobić? Bo rozumiem że wiesz nieco więcej o zarządzaniu firmą i akcje by chodziły po 8 zeta gdybyś rządził po swojemu?
Pełna zgoda. Gdyby skupił trochę akcji z rynku to również byłby to pozytywny sygnał dla akcjonariuszy. No nic, w każdym razie można być względnie spokojnym, że w swoim czasie PLW zadba o odpowiedni marketing z korzyścią dla siebie i drobnych.
No właśnie oni żadnych konkretnych Espi nie podają. Żałuję że wtopiłem w nich kasę. Myślałem że są coś warci. Myślę że powinni zaktualizować swoją strategie bo raczej nie wydadza 1-2 gier rocznie
Aha i siedzisz tutaj dzień w dzień nawet w niedzielę i jedziesz po spółce ;) A jedzie mi tu czołg? Ja dzisiaj dobrałem. Dziękuję ładnie. Pozdrawiam. Oddam jak m_i_k_e będzie piał już z zachwytu (oczywiście pod innymi nickami i ip standardowo).
Jak im się uda to będę piął z zachwytu ale dalej pod swoim nikiem. Narazie nic nie ma więc krytukujw. Jak będą efekty będę chwalić. Mieli wydać gry 3/4 kwartał jeżeli nie wydadzą że względów bo są nie dorobione to ok ale znaczy to że nie wyrobili się z robotą i tyle