• Info w drodze Autor: ~Wzrosty [37.47.188.*]
    6 zl za 1akcje
  • Re: Info w drodze Autor: ~jason [176.221.125.*]
    raport swietny!!!, za niedlugo walne zgromadzenie!!, Panie i Panowie tu bedzie kosmos i zaklinanie rzeczywistosci nic nie pomoze, wiec im szybciej i taniej kupicie to bedzie wasze.
  • Re: Info w drodze Autor: ~Wzrosty [37.47.188.*]
    6 zl za 1akcje to oczywiscie na poczatek
  • Re: Info w drodze Autor: ~Inwestor [37.47.104.*]
    Nie namawiam sam skupuje potrochę najwięcej zakupiłem gdy była największa nagonka . Bo skoro jest coś tak złe to po co naganiać że złe .

Wszystko w praniu i tak wyjdzie to po co się trolle tak denerwują
  • Re: Info w drodze Autor: ~Spadki [188.147.2.*]
    Denerwują się gam0niu dlatego że podawali 2.8 miliona zysku za 1 kw i ubrali w akcje a teraz tego zysku nie ma! Czego nie rozumiesz? Dokupuj sobie jak chcesz, możesz 10k akcji w poniedziałek ode mnie wziąć, nawet po 1.1 zł oddam, pogodziłem się ze stratą. Chcę się pozbyć akcji tych oszukańców
  • Re: Info w drodze Autor: ~Wzrosty [37.47.188.*]
    No to wystawiaj a nie pier.... Sz, poki co to najtaniej jest po 1.29 na arkuszu sprzedazy, tak wiec twoje 1.10 lykam wszystko, 6 zl za 1akcje
  • Re: Info w drodze Autor: ~Spadki [46.174.3.*]
    To chyba jakiś inny arkusz masz, życzeniowy
    Moje 10k akcji robi z 1.27, 50 groni. Ale fajnie ze bierzesz jutro wszystko po 1.1, pozbędę się makulatury
  • Re: Info w drodze Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    żeby zrobić 50gr to musisz akcje mieć trolu
    Oby miał i sprzedał kilku takich i będzie taniej na początku . I Info w drodze i Wolne Zgromadzenie końcówka roku i początek będzie Genialny
    Ja jestem rok i zostaje 2 3 lata nie denerwuje się bo mam ponad30 spółek a żyje z wynajmu mieszkan . Jak się denerwojesz sprzedaj i śpij spokojnie . Kup coś innego żebyś się chłopie niedenerwowal i bądź facet nie stenkaj
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.