Witam Cię i dziękuję za dobre informacje. Dziwnym trafem ma się to zazębiać z rokiem 23 abstrahując od lokalizacji :D
Ps. Dziś znów dokupiłem kolejne prawie 2 tyś akcji. Jak sternik pozwoli z chęcią jutro przygarnę kolejne około 3 tys w cenach lukowych :D. Pozdrawiam starą i już naprawdę małą brygadę PCC
Ktoś tutaj pisał, że może być problem z wykorzystaniem takiej ilości tlenku etylenu, a wygląda na to, że problemu nie będzie.
Na dniach powinno być jeszcze info o jeszcze jednej dużej inwestycji w okolicy ruskich , tylko że branża budowlana.
Kolego @Twardy po pierwsze to dzięki za info. Nie wiem jak Ty to wyszukujesz, ale super. Nawiązując do sugerowanych problemów z przerobieniem takiej ilości tlenku etylenu to jest to dla mnie całkowita mrzonka. Budując nowoczesny zakład i mając zagwarantowaną dostawę surowca w dobrej cenie zwiększa się zasięg i konkurencyjność swoich produktów. Nie widzę w obecnych realiach rynkowych problemów ze zbytem na takie towary. Pozdrawiam
Witaj indamix. Też nie potrafię uwierzyć, że tam zmierzamy... trzeba pamiętać, że to GPW...tu oczywistym faktem jest, że spółka w upadłości rośnie 100 procent w dwa dni... fundamenty minus 50 w rok... Ale suma summarum.... Fundamenty obronią się w czasie. Pozdrawiam
Dnia 2021-09-16 o godz. 21:40 ~Twardy napisał(a): > https://www.google.pl/amp/s/www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Persan-zainwestuje-80-mln-euro-we-fabryke-pod-Wroclawiem-8189157 > > > > Ciekawe kto ich będzie zaopatrywał w surfaktanty? > > Lokalizacja też wymowna...
Dobrą robotę wykonujesz Twardy - lubię takie puzzle z oczkami na lokalizację i datę. :) Dziękuję i pozdrawiam!