zmiana sentymentu to było oczywiste, technicznie wszystkie wskaźniki na mocne kupuj, to chyba koniec notowań z dyskontem do pozostałych spółek informatycznych no i zbliża się kolejny etap rozwoju, wycena ponad 18 złotych za akcję to kwestia czasu
Widać że SGN strasznie dużo straci przez Evergrande......brak słów na ostatnie zachowanie kursu. Tak jak pisałem żadnej szybkiej sprzedaży nie będzie i ci którzy na nią liczą mieli bardzo dobry moment na wyjście w cenach 10-11. teraz taka okazja może się juz nie pojawić.......
Dnia 2021-09-22 o godz. 15:24 ~Sowa napisał(a): > Ostatnie spadki to wychodzenie spanikowanych ale pewnie zarobionych bo leciało seriami aby się pozbyć ja radzę czekać
Zarobionych w to nie mieszaj..... wychodzili spanikowani. Już parę akcji takich było. Ale im więcej takich "odpadnie" tym spokojniej na papierze w przyszłości. Różnie bywa na szerokim..
nie spanikowany ale zmiana planów inwestycyjnych jeszcze mi trochę zostało jutro i w piątek zejdzie pewnie do zera jak na takie rekomendacje i wyniki finansowe to popyt słabiutki