• Cała wstecz Autor: ~Lis [31.0.78.*]
    I już cała wstecz!!! Brawo gwiazda!!!
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Robinson [5.173.152.*]
    kto ci płaci za robienie z siebie o s.ł.a
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Sss [188.146.64.*]
    Dobrze prawi a Ty co nie sprzedałem i siedzisz jak ten jełop. Jsw już pękło Famur razem za nim:) heheh jak to pięknie jest widzieć leszczy które tracą kasiorkę oby więcej takich
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Omg [46.186.23.*]
    Ty day trader nie płacz xD myślisz że 2,9 kogoś tu rajcuje i jak leci 5% to płaczą xD nie masz pojęcia o inwestowaniu, ale skąd troll z bankiera może ogarniać xD
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Zibikor [188.146.167.*]
    Gdzieś się zatrzyma ,szkoda 2.81 nie obronione. Teraz opór 26, ale może być szybki up od przyszłego tyg. Wystarczy 1info
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Omg [46.186.23.*]
    Czy się zatrzyma na 2,6 czy niżej to bez znaczenia :) mamy korektę na jsw, bogdance i tutaj. Kmioty się pokazują za każdym razem jak leci xD famura od roku trzymam znam jego wartość i mam swój TP takie zwały mi wiszą koło ch :) masa bolców tutaj już się przewaliła i jeszcze przewali
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Txy [83.29.170.*]
    No korekta węglowa, szkoda tylko, że na longa tu jest inny temat grany, który prawdopodobnie za niedługo będzie stanowił większość aktywów firmy. Jednak wydaje mi się, że nie każdy o tym wie i dalej ta firma wyceniona jest głównie jako firma, która produkuje maszyny do kopalń.
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Omg [89.79.194.*]
    Niestety famur to dla większości węgiel, z drugiej strony dzięki temu wycena jest niska i spory zakres wzrostu. Teraz naszła masa inwestorów którzy liczą na szybkie zyski i kręcą kółka. Korekty były i będą, bom na surowce będzie trwał jeszcze długo, inwestycje w tej branży będą. Kiedyś kupowało się papier i nawet człowiek nie zaglądał. W długim terminie nie da się stracić na dobrym papierze. Teraz mam z 40% zysku i przy 60% też bym nie sprzedał, inny by się za to posrał xD
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Zibikor [188.146.167.*]
    Ludzie kółka kręcą, dlatego tak się dzieje i takie wpisy na forum
  • Re: Cała wstecz Autor: ~Robinson [5.173.25.*]
    synku nie martw się o mnie, nie narzekam trzeba tylko rozumieć co się robi. Nie mam problemu że ktoś wychodzi z pozycji, problem jest kiedy ktoś sieje zamęt myśląc że spotkał gapy i jego wpisy kogoś wystraszą. Forum to wymiana poglądów o danej firmie, a nie miejsce do grania na emocjach innych, taka postawa to najniższy poziom zdeb.i.l.e.n.i.a.
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.