ja bym raczej napisał NIE KUPOWAĆ! skoro Piosikowi i Konwisarzowi tak bardzo zależy żeby sprzedać a maja spory pakiet, niech dadzą niżej :) chętnie kupię po 40 zł :) i myśle ze wiecej chętnych sie znajdzie :)
Panowie sprzedali 14.09 i puscili raport 15.09 gdzie widac ze nie puszczali nic 15.09 wiec raczej nie puszczaja oni bo mogli by puszczac przez 3 dni i wtedy zarportowac, po co osobno kilka raportow codziennie mieliby puszczac, zatem teraz jakas chwilowa promocja jak to na naszym polskim grajdołku.
wczoraj wywalali znajomi królika a dzisiaj oddawała zdezorientowana ulica jak będzie jutro? z mojej strony fundamentalnie 3Q powinien być o.k. zatrudniają na potęgę więc raczej wierzą w przyszłość. Reszta to może być gra w układzie rolujący i rolowany. Większość ff jest poubierana powyżej 70zł więc dzisiejsza zwała globalnie wszystkim poszła ze stratą. Analizując głębiej dochodzę do wniosku, że ktoś tu coś rozgrywa. Ta reko na 125 i reakcja zarządu dla mnie trąci myszką. Przy czym rekomendacja z mojego poziomu jest o.k. bo fundamentalnie przychody rosną i widać rozwój.
zdezorientowana ulica sprzedała te kilkadziesiąt tysięcy akcji? jak latały pakiety po 1tyś sztuk o wartości około 60 tyś zł to też sprzedawała zdezorientowana ulica? tak tylko pytam... bo dziś ktoś nadal sprzedaje duże ilości, znowu zdezorientowana ulica?