• dziś manipulator ..... Autor: ~zen [46.204.83.*]
    ... ustawił na kupnie do 59 gr około 25 tyś akcji, więc można spodziewać się zrzutu takiej ilość do takiej ceny, oczywiście transakcja bedzie własna !! szok , bo niby po co postawił to kupno ??, przecież tutaj nikt z zewnątrz nie sprzedaje tylu akcji, manipulator robi transakcje z samym sobą !
  • Re: dziś manipulator ..... Autor: ~IcoZtego [85.221.149.*]
    Dnia 2021-09-16 o godz. 10:25 ~zen napisał(a):
    > ... ustawił na kupnie do 59 gr około 25 tyś akcji, więc można spodziewać się zrzutu takiej ilość do takiej ceny, oczywiście transakcja bedzie własna !! szok , bo niby po co postawił to kupno ??, przecież tutaj nikt z zewnątrz nie sprzedaje tylu akcji, manipulator robi transakcje z samym sobą !

I co z tego jak w niedługiej perspektywie akcja będzie kosztowała kilka złotych? Tego się osobiście spodziewam i żadne udziwnione manewry nie spowodują, że odbiorą mi akcje. Na kilku spółkach już te manewry przerabiałem, zbyt duże doświadczenie od 1993 roku jestem i mogą mi naskoczyć chłopcy ze swoimi śmiesznymi zabawami na kursie. Zlej to też chłopie ciepłym moczem, bo mamy ich w garści i nic nie zrobią.
[x]
WESTREAL -1,61% 0,61 2024-06-03 10:35:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.