Odradzam wszystkim którzy chcieliby wpakować swoje oszczędności w te kupę g... jakiekolwiek kupowanie ! To niewiele warta spóła .10 pln odpowiada wartości godziwej i długo nie moze być więcej. Co najwyżej może stanieć
Musicie najpierw poznać zasady giełdy oraz to jak powstaje na gpw cena w danym czasie danej spółki.
Są kupujący u sprzedający
Ja osobiście zablokowałem wzrost kursu lentexu. Po prostu wystawiłem na sprzedaż 293 sztuki akcji po 10.80 zł i dopóki nie znajdzie się jakiś kapitał chcący zdjąć czyli kupić te akcje z taśmy zleceń cena nie pójdzie wyżej!
Jak widać na lentexie nie ma chętnych na zainwestowanie w te akcje kwoty 3164 zł
Dopóki się ktoś nie znajdzie cena nie pójdzie wyżej. Może natomiast spadać.
Giełda w żadnym wypadku nie jest żadnym wynikiem analizy!
Giełda to konkretne akcje sprzedane i kupione w czasie notowań. Konkretne pieniądze decydują o kursie
Nie analizy wywiady rekomendacje i inne cuda wianki.
Dopóki mój pakiet 293 sztuk akcji wystawionych po cenie 10.80 na sprzedaż nie zostanie kupiony cena akcji lentex nie pójdzie ani i 1 grosz powyżej mojej ceny.
I to może trwać lata!
Takie są zasady na gpw.
zobaczysz jak tu się zacznie jazda to nikt wzrostów nie zatrzyma, w kasie maja tyle oszczednosci co kapitalizacja spółki a przecież biora kredyt obrotowy inwestycyjny pod przejęcie, niebawem dowiemy się w co spółka zainwestuje.
Od 3,5 roku albo i dłuzej ta sama stara śpiewka ! Już- już zobaczycie ! A jak tu odpali to...! No i co ?! Lepiej przestań się kompromitować wypisując dyrdymały i banialuki w stylu Morawieckiego. Nikt rozsądny już sie na takie bzdury nie łapie. Dlatego popyt mizerny, bo coraz trudniej o naiwnych. Ludzie widzą , że na innych spółkach sie zarabia sporo a tu to samo od lat szambo
spokojnie na jednych spółkach się zarabia teraz na innych później, przyjdzie czas i na ltx bo spółka nie była jeszcze grana, tylko do tego czasu drobnica odda akcje za frico i będzie póxniej ogryzać pazury jak bedziemy trzepać kasiorę
rere ma rację odnośnie zarządu że jest do d... przynajmniej w sprawie informacji co się dzieje w spółce..W spółce Unimot co miesiąc są szacunkowe dane za poprzedni miesiąc o czym w Leniu można tylko pomarzyć.Więc widać jekie jest zainteresowanie akcjami po obrotach - może się uda chociaż inflację zniwelować.
bo zarządowi jest na reke aby akcjonariat nic o spółce nie wiedział i oddawał im po 10 albo i taniej, tam skupują ich rodziny ich koniki i nie pozwalają by kurs rósł - dziwie się akcjonariuszom że oddają za takie marne pieniądze tak dobre akcje, to nie Harper a spółka która zarabia naprawdę duże pieniądze ...