Na Relpolku niestety wraca stare. Z dnia na dzień malejące obroty i powolny zjazd w okolice 6zł. A miało być tak pięknie... Nikt nie chce tych akcji, taki jest końcowy wniosek.
Od 30 października 2020 spółka jest nieprzerwanie w trendzie wzrostowym, aktualnie mamy lekką korektę ostatniego wybicia, gdzie widzisz powrót na 6 zł i powrót na stare? Bo jakoś nie dostrzegam. Druga sprawa - mówisz o malejących obrotach podczas korekty, jakoś się to kłóci z Twoją tezą o zjeździe na 6 zł.
Bardzo rzeczowy komentarz ale ja mam niestety inne zdanie. Przypomnę się w przyszły piątek 24. 09 jak bedzie ta nieszczęsna 6 z przodu. Nie chcę tego . ale widzę co się dzieje.
Konrad , a kto to taki? Nie masz tu nic do kreowania samozwańczy analityku, konradowa mrówka nic nie znaczy w mrowisku pieniądza, nawet jeśli myśli, że to co myśli ma jakąś sensowną wartość.
Ale jak chcesz uchodzić za poważnego człowieka, to uzasadnij swoje wypociny, bo w tym momencie niczym nie różnisz się od podrzędnych naganiaczy. Rzucać datami i cenami bez uzasadnienia to każdy głupi potrafi.