a kto się ostał .....ci co brali po 12 zł ....lub wyżej to co maja mówić....??? !!! ci co brali po 4 hakiem to juz oddali bo to groszołapy ..teraz się patrzą...też nię beda nic mówić ...wiec ...
Ja się ostałem i mam poniżej 12 :) Cisza jest bo co tu pisać…tak samo jak nie było wiadomo dlaczego spada, tak samo nie wiadomo dlaczego codziennie rośnie… ludzie podurli od tego wszystkiego :)
wszystko u mnie jest czego moja żona potrzebuje i moje dzieci a czego potrzebują inni to nie moja sprawa a co tu będzie się dziać to wiem pozdrawiam Bartek
Nie ma na to szans... osobiście byłbym bardzo za, ale wg mnie poboksuje kurs teraz w okolicach 7. No chyba, że międzyczasie pójdzie jakieś ESPI, np. O dopięciu kwestii zakupu działki bodaj w Nadarzynie.
Bo w czerwcu przy 7PLN trochę akcji się przemieniło, do tego, co widać po arkuszu na 7 i ciut wyżej ustawiona jest większa jak do tej pory podaż. Osoby, które zgarnęły papier w okolicach 5 i niżej mogą zacząć realizować zyski, w końcu to będzie 40-50% zarobku od dołka.
Plus zmiana kodu z 6 na 7...
Oczywiście chciałbym się mylić, ale w mojej ocenie bez solidnego impulsu nie ruszymy na 8-->12PLN i w dalszej perspektywie wyżej.
@KTosia, też nam zamiar dłużej trzymać. Niemniej piszę jak w mojej ocenie będzie w perspektywie najbliższych 1-2 tygodni.
Dopiero przebicie kolejno 7-8-12PLN, pozwoli na wzrosty, oby do 84PLN :)