Dnia 2021-09-16 o godz. 16:47 ~zeluś napisał(a): > jestem cały czas ujadaczu j.... ty pewnie jakiś zakompleksiony samotnik czy coś takiego żeby tu warować niby bez powodu hehe
TACY JAK TY PANOWIE BUTY PUCUJĄ W MARIOCIE. NO JAK TAM GŁŁŁĄBKU TWOJA WAJCHA ?
Szykuje się kolejny tydzień marszu na północ więc życzę ci miłego tygodnia, jak dobrze pójdzie to niedługo kolejny zrzut i chwilowy wzrost kursu, znowu będziesz sikał z radości w majtki przez 4 godziny :)
żelusiu drogi ale to ty ujadasz, jeszcze jakieś brzydkie słowa chcesz napisać, a ja po prostu Tobie chcę życzyć tylko miłego tygodnia. Tak więc trzymaj się i byle na północ :)
cały czas trolu jestem i czekam spokojnie buła przygotowana do ewentualnego uśrednienia czekam i zarobię bardzo dużo a ty się będziesz oblizywał pensją z etatu
Żeluś zarobisz dokładnie tyle ile do tej pory zarabiałeś czyli w plecy, znowu tatulowe morgi pójdą na sprzedaż, aby pokryć twoje długi inwestycyjne. Pan Bóg nie chciał żebyś był bogaty, inaczej zamiast chciwością obdarowałby Cię rozumem. Mimo wszystko wszystkiego najlepszego żeluś niech Ci się darzy.
Tak żelusiiu będzie gruba buła i roczna pensja menadzera banku, żeluś ja tobie naprawdę zycze zebys zarabial, ale tutaj to jest rzezbienie w goofnie i jedynie na malych widelkach mozna zarobic tak jak juz pisalem o tym kilka miesiecy temu, a ty bys chcial zrobic milion procent z niczego, to nie sa kryptowaluty żeluś!