hehe dokładnie, to jego dwa ostatnie "bardzo dobre" typy:) buahahaha zwłaszcza na Mercatorze jak pisał o mega promce po 162 i że pakuje do wora, wczoraj kurs 147:) buahahaha nieudacznik na pokładzie, to juz macie pozamiatane
Dnia 2021-09-15 o godz. 09:26 ~ObserwatoR napisał(a): > Ja nie mam wpływu na kierunek tylko kursu. Poczekajcie na ESPI o funduszu który zwiększył pozycję. > Skąd to wiesz o funduszu
O jakaś nowa forma ataku lopes.
Może napisz kilka merytorycznych zdań dlaczego kurs INVO spada co sesję, pomimo tak rewelacyjnie przebiegających negocjacji?
a ty kuzwa co chcesz się pokazac tu ?
buchacha- jestem z wami.
dzueki ci panie ale lepiej jakbys siw nie wypowiadal i nie przypisywal zaraz sobie zaslug.
Dnia 2021-09-15 o godz. 00:46 ~ObserwatoR napisał(a): > Witam, analizowałem tę spółkę i widzę tutaj duży potencjał. > > Mam średnią 1.68 i zobaczymy co z tego będzie. > > Tanio nie sprzedam.pozdrawiam > Co tam u ciebie?
Kolego przypomnę. Polecał 4 mass przy 20 gr, innogene przy 3,8 chyba, vee przy 20 zł, inbooka przy 3 zł chyba, mówił żeby kupować Getin przy korekcie na 26 gr, jedyna wtopa to chyba tylko szar
W takim razie zobaczymy jaki z niego Kozak...
Druga kwestia jaki obstawiamy horyzont czasowy, bo jeśli bliżej nieokreślony to sam mogę wskazać kilka typów z zasięgiem bardzo bardzo dobrym...