4 sierpnia uwalenie kursu z 0,90 zł na 0,78 zł, .....dnia 12 sierpnia uwalenie kursu z 0,805 na 0,68, .... dnia dzisiejszego ( 14 września ) uwalenie kursu z 0,70 na 0,58 zł .... za każdym razem duże obroty niewspólmierna do free float, duże jednorazowe zlecenia, A CO NAJISTOTNIEJSZE TRANSAKCJE Z SAMYM SOBĄ , przy tym ogromna ilość zleceń podpierających sprzedaż, i uwalenie kursu przeważnie do większych zleceń postawionych na kupnie ....... i nikt się tym nie interesuje !!! ... kto ma tyle akcji by wyrzucać jednorazowo takie zlecenia i podpierać takimi ilościami zlecenia na arkuszu ?? ....... myślę, że trzeba te pytania skierować do odpowiednich organów, bo takiej manipulacji nie widziałem na żadnej innej spółce, tak ordynarnej i otwartej .....
Ale czego ty chłopie nie rozumiesz i co cię martwi? Akcje muszą być odebrane osobom nieuprawnionym do ich posiadania, pewnie też jesteś na liście jako niepowołany?. Ulica ma tych akcji już niewiele i tylko w ten sposób można je od niej wycisnąć, nie da się inaczej. Dopiero kiedy zakończy się ten proces akcje wystrzelą do góry na maksa, tyle ,że proceder będzie szedł w drugą stronę- manipulator będzie wybijał kurs odbierając swoje własne akcje. Podciągną pewnie na kilka złotych, ale to dopiero przyszłość i wtedy będzie prawdziwe zainteresowanie spółką. Ja jestem tu świadomie i czuję bardzo silnie jaki tu scenariusz jest pisany przez reżyserów spektaklu. W końcu zbliża się termin spodziewanego infa , więc manipulator przyspiesza działania wojenne.
.... gdzie ty się leszczyku tych bzdur naczytałeś ??? .... poszukaj sobie kto ma możliwość sprzedawania i kupowania z samym sobą bez konsekwencji ze strony KNFu ...... tylko, że ten tutaj to skrajny nieudacznik, musi wykonać robotę, a jedyne co potrafi to sprzedawać akcje, które ma , ale żeby podbić kurs musi użyć środków, których nie wlono mu uzyć , niedacznik myśli, że jak uwali kurs to wzbudzi tym zainteresowanie rynku i jak poprzesypuje sztucznie i ordynarnie akcje z samym sobą to się tu zleci cała giełda ... to zwykły nieudacznik