To dopiero początek.. ostatnie 2 tygodnie żeby zakupić bardzo nisko wyceniony papier... wiem więcej ale nie powiem bo nie mogę.. pozdrawiam cierpliwych i żadnych nerwowych ruchów tyle czekaliście więc nagroda was nie ominie
Dzisiaj kolejna mocna sesja na znaczącym obrocie, to już nie przypadek. Faktycznie musi chyba być coś na rzeczy. Trochę już zaczynałem wątpić w spółkę, a tu proszę. 25% w kilka sesji. Jednak cierpliwość popłaca
I co najpiękniejsze to to, że mało kto chce sprzedawać. Praktycznie wszystko zbierane jest na S. Oj z takim akcjonariatem da nam ta spółka jeszcze powody do zadowolenia.
Zgodnie z oczekiwaniami powyżej 3,10 wysypali się wszyscy którzy chcieli odblokować kapitał. Jeszcze maks. dwie sesje i znów będą obroty po kilkaset złotych dziennie.
Zaczyna się zabawa.. Tylko nie sprzedawajcie teraz za grosze.. Spokojnie whiskey lub bourbon kto co woli i delektować się wzrostami
Sprzedamy przy 8-9 pln
Pozdrawiam cierpliwych
spółka dobra, ale ja bym studził zapał. Nie ma info, a ostatnio jak tak wybiło (wtedy na 3,10) to zaraz sporo spadło (na 2,70). Ważne, że do góry w długim terminie
Dzisiaj małe drobne info.. spółka EC2 która od wielu lat jest podwykonawca dla dużych zleceń państwowych w końcu ma pierwszy , nie w medycznej branży deal który wykonuje samodzielnie.. W przetargu deklasuje konkurencję.. Wzrost 17% na przekór dołującego rynku dzisiaj.. Panie i Panowie a co będzie jak spolka zacznie odpowiednio komunikować się z rynkiem , wygrywać kolejne przetargi w spółkach zależnych i komunikować to regularnie? Żeby być partnerem dla funduszy kapitalizacja musi być na poziomie minimum 30 milionów.. Jeszcze wczoraj to było 8 mln dzisiaj jest 10,8 mln .. Potencjał sami możecie sobie określić.. Pozdrawiam po bardzo dobrym dniu