Do końca września miała powstać pierwsza stacja ładowania samochodów . Jeśli tego nie zrobią i nie dadzą żadnego info to niestety jest to firma tylko od ESPI. Jeśli masz lepsze info to ok ale myśle że budowa tej stacji jeszcze nie ruszyła. A to najważniejsza inwestycja . Spółka jest wspaniała to chyba poinformuje swoich akcjonariuszy jak idą prace.
No raczej „ czekajcie „ . Ja dzisiaj podziękowałem i wyszedłem. Kto chce to może próbować czegoś się dowiedzieć i ja się dowiedziałem. Jeśli spółka będzie wporzadku to powinna dać informacje na jakimś etapie te stacje ?
Czy spółka wiarygodna, a która jest? Wiadomym jest żeby mogła urosnąć, to najpierw musi spaść w międzyczasie wypadają dostarczyciele kapitały, którym puścił NERW. Czekamy na wzrosty, które tak czy siak muszą być, to czy zarobisz zależy od momentu włączenia się w grę, ot i cała logika.
Nie, ta spolka nie jest wiarygodna. Obiecują cuda na kiju - stacje ładowania, kosmiczne osiedla. I ch** z tego wychodzi.
To jest spółka wyłącznie do spekulacji. Trochę takich jest na bananie...
To jest w 100% spółka spekulacyjna. Nie mają znaczenia ESPI ani ich plany czy wizje. Nic nie sprzedają, żadnych przychodów żadnych pracowników, więc nie należy się spodziewać, że zaczną poważne zarabianie pieniędzy. Tu jest kupno, podbicie kursu i wywalanie akcji i tak w kółko....
Dlatego warto włożyć tu trochę kapitału i poczekać na potężny wzrost, który tak, czy siak kiedyś nastąpi, inną sprawą jest czy zdoła się wówczas sprzedać, dlatego nie przesadzać ze stanem posiadania.