Dnia 2021-09-14 o godz. 10:37 ~Zibikor napisał(a): > Jak spadnie poniżej 2.81 pakuje walizki
Chłopie, Ty się zimnej wody napij... Ile razy Ty już się pakowałeś ? :-(. Raz piszesz, że to paździerz, za chwilę, że gwiazda. Niedawno przekonywałeś, że nie sprzedasz nawet, jak spadnie do 1,70. Teraz pakujesz się przy 2,81. W czasie burzy Cię robili ?
Kiedy pisałem synek że to pazdzierz? Nie wiem jak ty sobie grasz na tej giełdzie, ale skoro może się coś cofnąć to warto sprzedać i znow wejść, wiem ile spółka jest warta i ile tutaj może być z czasem. Ale jak mogę sprzedać po 2.81 a kupić po 2.5 to nie widzę problemu , ale ty możesz czekać na wyjazd na 10zl od razu. Ja wolę z zimną głowa na spokojnie analizować co się dzieje.
Dnia 2021-09-14 o godz. 11:33 ~Zibikor napisał(a): > Kiedy pisałem synek że to pazdzierz?
Ze względu na mój PESEL - to nie " synek ", a ' proszę dziadka ' raczej :-). Nie mam zamiaru tracić czasu na szperanie po forum, aby udowodnić Ci sklerozę. " Kiedy jesteś martwy, nie wiesz o tym. Tylko innym jest ciężko. Tak samo jest, gdy jesteś głupi. "
Nie masz czasu szperać na forum, a siedzisz i wytykasz komuś. Nie martw się o moją głupotę, bo jak mówisz, że dziadek,to uważaj na serce bo z nerwów żyłka pęknie. Martw się lepiej o kurs i trzymaj kciuki aby szło wyżej , bo nasza euforia może być przed wczesna
Dnia 2021-09-14 o godz. 21:01 ~Zibikor napisał(a): > Nie masz czasu szperać na forum, a siedzisz i wytykasz komuś.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałem, że " nie mam czasu ". Napisałem, że nie mam zamiaru go tracić. Zawsze jednak będę gotowy poświęcić swój czas na werbalne tępienie pajacowania i braku konsekwencji. Masz to jak w banku :-). O kurs nie muszę się martwić, a Ty nie martw się o moją żyłkę. Już pękały ' młodsze ' niż Twoja :-(. Nie wypisuj głupot - a ja z przyjemnością o Tobie zapomnę ...