WITAM SZANOWNYCH INWESTORÓW. POZWOLĘ SOBIE NA ZAMIESZCZANIE RAZ W TYGODNIU WPISÓW ODNOŚNIE MOJEJ OPTYKI NA TEMAT ZŁOTA I POTENCJALNEGO PRZEŁOŻENIA JEGO WARTOŚCI NA ORGANICZNY ROZWÓJ SPÓLKI MENNICA SKARBOWA SA. NA WYKRESIE MIESIĘCZNYM AU WIDZIMY BUDUJĄCĄ SIĘ FORNACJĘ FILIŻANKI. ( PATRZ OD 09/2011 DO 08/2020 FILIŻANKA) OBECNIE TRWA BUDOWANIE TAKZWANEGO UCHA ( OD 11/2020 DO DZISIAJ) WYBICIE FORNACJI NASTĄPI PO PRZEKROCZENIU SZCZYTU Z 08/2020. WYWOŁAĆ TO POWINNA BUDUJĄCA SIĘ FORMACJA NA 4H ORGR. ZASIĘG WYBICIA TO OKOLICE 2650 USD ZA UNCJĘ. ZAPRASZAM DO RZECZOEJ ROZMOWY I ARGUMENTACJI.
To samo możemy powiedzieć o MNS tylko od 15 kwietnia 2021 = filiżanka już jest teraz rysuje się uszko :-) na uszko pozytywnie wpłynęło odcięcie D Mino komentarzy , że wzrost ceny złota nie ma nic wspólnego z kursem MNS , osobiście uważam że ma i to bardzo dużo bo poprostu te reakcje było widać w ub. latach
CO DO AKCJOGRAMU MNS ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE JEST SZANOWNY INWESTOR W BŁĘDZIE. TAM JEST PROPORZEC. ZAKRES RUCHU O WYSOKOŚĆ MASZTU. DOPUSZCZAM TEŻ EWENTUALNOŚĆ COFNIĘCIA W KRÓTKIM TERMINIE NAWET DO 95 PLN
Znany, ogarnij się i zobacz jaki fajny pomysł: Jerry chce co tydzień w tym jednym wątku pisać parę słów, a ty zakładasz co chwila nowy wątek, by wpisać w nim pół zdania, bo akurat jakaś "myśl" ci przyjdzie do łba.
Jeżeli twoi "dziadowie" leżeli w stoczni na styropianie, to ile ty masz lat? Kilkanaście? Wolność słowa nie oznacza zresztą, że trzeba zaśmiecać forum. Wystarczy trochę oleju w głowie i ogłady, żeby nie robić tu syfu. Ostatnio z 30 wątków na wierzchu twoich wypocin było 14, prawie połowa. Widać nie masz życia poza tym forum.
A Ty jesteś z tych migusiów co boją się cokolwiek od siebie napisać żeby nie być skrytykowanym ale już z jaką ochotą otwierasz swoje wywody , nawet do 14 policzyłeś , znam takich = chciałabym ale boję się
to jest forum , każdy pisze co chce i ile chce , i uwierz mi nie ma to najmniejszego znaczenia dla kursu spółki , no chyba że ty czytasz to i kupujesz pod wpływem mojego postu - no to gratuluję poczucia humoru
Jestem z takich, co nie zawracają innym głowy swoimi wypocinami bardziej, niż to konieczne. Jesteś szkodnikiem na tym forum, spamujesz na potęgę. Liczenie do 14 nie zajęło mi wiele, więc się nie martw.
tytuły twoich wątków to np. "kurs", "i to jest różnica", "pytanie" - trzeba mieć naprawdę coś nie tak pod czapką, żeby nie skumać, że tytuł wątku powinien wskazywać możliwie dokładnie, o czym w nim mamy dyskutować. Nie sądzę, że kiedykolwiek to do ciebie dotrze.
Jerry, sorry za rozmycie twojego wątku, ale mam dosyć pajaca.
SZANOWNI INWESTORZY PROPONUJĘ DLA ZACHOWANIA LOGIKI DYSKURSU SPUŚCIĆ TROCHĘ Z TONU. TYMCZASEM CZYŻBY NA KONIEC TYGODNIA BYŁO SZYKOWANE WYWICIE NA AU WCZEŚNIEJ WSPOMNIANEGO TU ORGR?