Poza czysto administracyjnymi "infów" nie było i nie będzie do czasu gdgy szydło z wora wyjdzie, i dowiemy się jak z 30 baniek kolesie chca conajmniej dziesieciokrotnosc zarobic, narazie czyszczą papiery i wdrazaja restruktyryzację, ale browarnikami to oni nie sa., chca kasy - wiec popieram - Trzymac Papiery, jeszcze troche i przecinek przesunie sie w prawo..... a poprzedzą to infa dla wszystkich czytelne,.... Tako rzecze Zaratustra, hehe
ktoco ja osobiście już przestałem się pasjonować tym papierem po tym co zrobili z kursem przy okazji wyników. szkoda. pogadamy jak się coś będzie działo. teraz nie ma o czym pisać nawet.
czarnkowianin nie wiem ile grasz na giełdzie ale takich papierów jak czarnków nie wybiera się na kółeczka. to siedź teraz z tym pakietem, który kupiłeś po 6k i patrz jak zarabiamy gdzie indziej. a czarnków dokupię od takich jak ty w swoim czasie.
Trzymam dobrze puściłem bez strat i poszedłem w MUZA SA. bo dywidenta dobra za kilka dni i wyniki. Zostawiłem mały pakiecik gdyby nagle ich chciała konkurencja za miliony kupić.
Browarnicy w browarze niech robią SWOJE a Właściciele w biurach SWOJE,nie wiem jakie wy tu chcecie infa wspaniałe w tym roku tu mieć,najważniejsze już dawno było,browar działa,piwo na półkach jest i to w coraz większej ilości sklepów.